برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پروین: سوار بازی بودن فایده‌ای ندارد، بگردید دنبال ۳ امتیاز

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به شکست این تیم برابر فجرسپاسی گفت: سوار بازی بودن هیچ فایده‌ای ندارد. بابا بگردید دنبال ۳ امتیازها.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ، علی پروین  در گفت‌وگو با سایت شخصی خود  درباره شکست ۳ بر ۲ پرسپولیس مقابل فجرسپاسی، اظهار داشت: تیمی که در دربی آنطور مقابل استقلال می‌برد جلوی فجر سپاسی ۳ امتیاز شیرین را از دست می‌دهد، آن هم در روزی که بچه‌ها خوب بودند. 3 امتیاز را مفت از دست دادیم.

        وی افزود: چه فایده‌ای دارد یک تیم ۹۰ دقیقه سوار بازی باشد؟ باید بگردید دنبال ۳ امتیاز، کجا به بازی زیبا و سوار بودن به بازی ۳ امتیاز می‌دهند.

        پروین خاطرنشان کرد: همه بازیکنان شوکه شده بودند چون پرسپولیس در دربی در ۲۰ دقیقه آخر توفانی بود اما در این بازی تا آمد به خود بجنبد حریف از پشت ۱۸ قدم توپ را زد و گل شد. اگر کمی شانس با ما بود می‌توانستیم بازنده نباشیم. البته بعضی از این بچه‌های ما مثل کریمی خسته بودند و دنیزلی مجبور بود آنها را روی نیمکت بنشاند.

        گفتنی است،‌ علی پروین به دلیل از دست دادن پسرخاله خود صبح امروز عزادار شد. مراسم ختم این مرحوم از ساعت ۱۲ تا ۱۴ روز جمعه در مسجد جامع برگزار خواهد شد. خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام ، این  مصیبت را به علی پروین تسلیت عرض می نماید.
تاریخ: 1390/11/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: