برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هوشیار: مشکلات چشمی مرا از خودشان درآورده‌اند / مصدوم بودم نباید بازی می‌کردم

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که آیا چشم شما مشکل دارد یا خیر گفت: این مسئله‌ای است که از خودشان درآورده‌اند و بروید از خودشان بپرسید.
حسین هوشیار در خصوص اینکه برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند وی از ناحیه چشم مشکل دارد و همین موضوع باعث شد پرسپولیس در بازی مقابل فجر سپاسی سه گل بخورد گفت: متأسفانه مطلبی را در برنامه ۹۰ نشان دادند که من چیزی به چشمم زده بودم.
این موضوع به خاطر سرما و یخ‌بندان هوا بود. در دمای ۵ درجه زیر صفر هرکسی شاید برای حفاظت از چشمانش کاری انجام دهد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا چشم شما مشکل دارد یا خیر گفت: این مسئله‌ای است که از خودشان درآورده‌اند و بروید از خودشان بپرسید که چشم من مشکل دارد یا خیر. در بازی مقابل فجر از ناحیه آشیل پا مصدوم بودم و باید در دقیقه ۴۵ از زمین بازی بیرون می‌آمدم چون آشیل پایم مشکل داشت. اشتباه کردم در زمین ماندم.
تاریخ: 1390/11/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: