دو پیروزی دیگر برای نمایندگان ایران در مسابقات والیبال ساحلی کیش
به گزارش خبرنگار ایرنا، این مسابقه ها بعدازظهر امروز (سه شنبه) با برگزاری سه مسابقه ادامه یافت که در نخستین بازی، قزاقستان 'الف' با نتیجه 2 بر صفر از سد اندونزی گذشت.
در این مسابقه، تیم قزاقستان ست های اول و دوم را با نتایج (21 بر 14 و 23 بر 21) به سود خود به پایان رساند تا دومین پیروزی خود را به دست آورد و در صدر جدول رده بندی رقابت ها قرار بگیرد.
در دومین مسابقه نیز تیم دانشگاه آزاد اسلامی با ترکیب پرویز فرخی و آق محمد سلاق به مصاف میکای کیش با ترکیب روح الله صالحی نژاد و صابر هوشمند رفت و در پایان با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید.
در این مسابقه، تیم دانشگاه آزاد اسلامی، در ست های اول و سوم با نتایج (21 بر 16 و 15 بر 11) به پیروزی رسید و تیم میکا فقط در ست دوم با نتیجه 21 بر 15 حریف خود را شکست داد.
به این ترتیب تیم دانشگاه آزاد اسلامی با کسب دو پیروزی در رده دوم قرار گرفت.
در سومین مسابقه نیز کرمان موتور با ترکیب کیا شوشتری زاده و شهرام قاسم خواه با نتیجه 2 بر یک تیم قزاقستان 'ب' را از پیش رو برداشت.
در این بازی، بازیکنان قزاقستان در ست نخست با نتیجه 21 بر 12 به پیروزی رسیدند اما تیم کرمان با برتری در دو ست بعدی با نتایج (21 بر 16 و 15 بر 12) این تیم را شکست داد تا به نخستین پیروزی خود در این مسابقات دست یابد.
این مسابقه ها، فردا (چهارشنبه) با برگزاری 6 بازی ادامه پیدا می کند.
برنامه دومین روز این مسابقات، از این قرار است:
صبح:
قزاقستان 'الف' با قزاقستان 'ب'
دانشگاه آزاد اسلامی با کرمان موتور
میکای کیش با اندونزی
بعدازظهر:
قزاقستان 'الف' با میکای کیش
دانشگاه آزاد اسلامی با قزاقستان 'ب'
اندونزی با کرمان موتور
مسابقات والیبال ساحلی آسیا و اقیانوسیه با حضور شش تیم از امروز (سه شنبه) در جزیره کیش آغاز شده است و تا روز پنجشنبه 18 اسفند ماه ادامه دارد.
2024 / 1589
















