برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استقبال هواداران بشیکتاش ازتیم اتلتیکومادرید با شعار 'به جهنم خوش آمدید'

آنکارا- هواداران تیم فوتبال بشیکتاش ترکیه در فرودگاه استانبول از تیم اتلتیکومادرید اسپانیا با شعار 'به جهنم خوش آمدید' استقبال کردند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از رسانه های ترکیه ، کاروان ورزشی اتلتیکو بامداد امروز( چهارشنبه) به هنگام ورود به استانبول، با استقبال تعدادی از هواداران بشیکتاش رو به رو شدند که حامل پلاکادری بودند که بر روی آن به زبان اسپانیولی نوشته شده بود ، به جهنم خوش آمدید.

هواداران باشگاه بشیکتاش، برای تضعیف روحیه بازیکنان حریف در آستانه دیدار برگشت تیمشان مقابل آتلتیکومادرید در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا دست به این اقدام زدند.

بشیکتاش فردا پنجشنبه به مصاف اتلتیکومادرید خواهد رفت.

سیمئونه مربی اتلتیکو مادرید ، با دیدن این پلاکارد لبخند زد و آردا توران، بازیکن ترکیه ای آتلتیکو مورد استقبال فراوان دوستدارانش قرار گرفت.

آتلتیکو مادرید در دیدار رفت با نتیجه 3 بر 1 بشیکتاش را شکست داده بود.

خاورم ** 2010* 230

تاریخ: 1390/12/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: