حال عمومی سرمربی راه آهن رضایت بخش است
دکتر ' حسین غنی ' صبح یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: خوشبختانه علی دایی صدمات مغزی و داخل شکمی نداشت و جراحات وارده به وی مربوط به پارگی در ناحیه پیشانی، پوست سر و گوش راست بوده است.
وی افزود: همچنین صدمه خیلی شدید نیز به ناحیه پشت سر این قهرمان ملی فوتبال کشور وارد شده بود که خوشبختانه بستن کمر بند ایمنی از افزایش صدمات بر اثر واژگونی خودرو بر این ناحیه را کاهش داده و جلوگیری کرده است.
وی با اشاره کنده شدن بخشی از پوست سر علی دایی تاکید کرد: به همین منظور، جراحی پلاستیک پیچیده ای بر روی سر وی انجام تا ضایعه در این قسمت پوشانده شود.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: پارگی در ناحیه گوش راست دایی نیز در این عمل جراحی ترمیم شد.
دکتر غنی خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشکل دیگری وجود نداشته و با توجه به قوای بدنی این قهرمان ملی کشور در روند بهبودی تاثیر بسزایی دارد.
وی یادآور شد: علی دایی پس از پایان عمل جراحی و حضور در اتاق ' ری کاوری ' در بخش ' آی سی یو ' بستری و سپس به بخش عادی منتقل خواهد شد.
وی همچنین در خصوص انتقال دایی به تهران گفت: اگر شرایط جسمی و ثبات علائم حیاتی وی توسط پزشکان تایید شود مشکل خاصی نخواهد داشت.
خودرو پرادو علی دایی سرمربی تیم فوتبال راه آهن ساعت 20 و 30 دقیقه شنبه هنگامی که از اصفهان عازم تهران بود در کیلومتر 8ورودی شهر 'بادرود' در آزاد راه نطنز - کاشان واژگون شد.
7428/1724/ 3404
















