خوشحالم که شرمنده هواداران نشدیم
به گزارش دوشنبه شب ایرنا، مصطفی هاشمی پس از قهرمانی تیم مهرام در رقابتهای غرب آسیا و در جمع خبرنگاران، گفت: الریاضی تیم بسیار قوی و یکدستی است اما بازیکنان ما با قدرت مقابل حریف خود ظاهر شدند و توانستند از سد نماینده لبنان بگذرند.
وی ادامه داد: متاسفانه در اوایل بازی پس از اعتراض های کادرفنی تیم بسکتبال الریاضی داوری ها به سود این تیم بازگشت اما باهوشیاری نفرات ما ، بازی بسود مهرام رقم خورد.
سرمربی تیم بسکتبال مهرام ایران گفت: از هواداران خوب تشکر می کنیم که این چنین در کنار ما بودند و خوشحالم که توانستیم آنها را راضی به خانه های خود بفرستیم.
قهرمانی ما در مسابقات غرب آسیا کوچکترین هدیه به هواداران بود و ما از باخت در دیدار چهارم شرمنده آنها بودیم.
وی تصریح کرد: حساسیت بازی به شدت بالا بود و یکی از دلایلی که کنترل بازیکنان در دقایقی پایین آمد همین مساله بود اما باید از آنها به سبب بازی خوبشان تشکر کنم.
وی در ادامه اظهار داشت: بازهم فقط به پیروزی و قهرمانی در لیگ برتر کشورمان و مسابقات قهرمانی آسیا فکر می کنم زیرا تیم ما پتانسیل رسیدن به تمامی این اهداف را دارد.
هاشمی در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا، در خصوص اینکه بازهم مربیان ایرانی توانایی خود را اثبات کردند در حالی که تیم ملی کشورمان با مربی خارجی از رسیدن به مقام قهرمانی آسیا محروم شد، گفت: در خصوص خودم نظری نخواهم داد اما فکر می کنم همکاران من ، توانمند هستند و بار ها ارزش های خود را اثبات کرده اند.
9118/1592/
















