برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کفاشیان:فعالیت های فوتبال کشور وسعت بیشتری می گیرد

تهران -رییس فدراسیون فوتبال کشورمان گفت:سرفصل جدیدی را ایجاد کرده ایم تا از این پس فعالیت های فوتبال با وسعت بیشتری انجام شود.

'علی کفاشیان' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد:از این پس فعالیت های ما باید در بحث باشگاهی جدی تر انجام شود تا سهمیه لازم را برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا کسب کنیم.

وی افزود: مرداد ماه سال جاری بازرسان کنفدراسیون فوتیال آسیا برای بازدید از امکانات باشگاه های کشور به ایران می آیند تا سهمیه فوتبال ایران مشخص شود.

رییس فدراسیون فوتبال اظهار داشت:اگر باشگاهی نتواند مجوز حرفه ای را بگیرد در لیگ برتر جایگاهی نخواهد داشت و در حال حاضر نیز تنها چند باشگاه شرایط لازم را ندارند.

کفاشیان تاکید کرد: تیم هایی از لیگ دسته یک به لیگ برتر صعود کرده اند که باید با کمک ما و مسوولان استان خود به استاندارهای لازم دست یابند.

رییس فدراسیون فوتبال در خصوص شوخی های خود با 'محمد رویانیان' در طول جلسه اتحادیه فوتبال و اینکه به نظر می رسد مشکلش با وی برطرف شده است، گفت: بحث خاصی نبود و من مشکلی با رویانیان نداشته ام و برای ما موفقیت پرسپولیس در آسیا اهمیت بسیار زیادی دارد.

رییس فدراسیون فوتبال در خصوص انتقاد 'محمدحسن انصاری فر' مدیرعامل راه آهن در این جلسه از اینکه با رفتن عزیزمحمدی هیچ فردی دیگر در فدراسیون فوتبال پاسخگو نیست، گفت: در دیدار راه آهن و تراکتورسازی به دلیل ناهماهنگی های موجود مشکلاتی به وجود آمد که باید به راه آهن حق بدهیم اما ما پاسخگوی تمامی باشگاه ها هستیم.

وی در پایان با اشاره به سپردن مسئولیت های به اتحادیه باشگاه های فوتبال گفت: اتحادیه با حضور عزیزالله محمدی نسبت به گذشته قدرت بیشتری دارد و اگر فعالیت مناسبی داشته باشد بازهم به آنان مسئولیت های دیگری می دهیم.

3783

تاریخ: 1391/2/4
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: