برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فوتبال ايران 18 قطب دارد نه دو قطب

محمدرضا ساکت،مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه افزود:"سپاهان دولتي نيست و طي دو سال گذشته بصورت خصوصي اداره شده است"

استقلال و پرسپوليس دولتي‌ترين باشگاه‌هاي ايران هستند
"سپاهان دولتي نيست و طي دو سال گذشته بصورت خصوصي اداره شده است"، محمدرضا ساکت در ابتداي اين گفتگو با تاکيد بر اين مسئله افزود: طبق اعلام وزير صنايع، ذوب‌آهن تنها باشگاه دولتي ايران است که در صورت واگذاري سهام کارخانه ذوب‌آهن، اين باشگاه خصوصي مي‌شود اما استقلال و پرسپوليس دولتي‌ترين باشگاه‌هاي ايران هستند زيرا حمايت‌هاي مستقيم متولي ورزش را پشت سر خود مي‌بينند و اسپانسر آنها سازمان تربيت بدني است.

فقط بودجه در موفقيت قطعي يک سازمان نقش ندارد
مديرعامل باشگاه سپاهان با تاکيد بر اينکه هر فعاليتي براي موفقيت نياز به پنج ابزار مهم دارد، اضافه کرد: هدفگذاري و برنامه ريزي، مديراني که برنامه‌ها را براي رسيدن به اهداف پيش ببرند، نيروي انساني و عوامل اجرايي مناسب، منابع مالي و در نهايت قوانين نظارتي پنج ضلعي موفقيت مجموعه را تشکيل مي‌دهند. فقط بودجه در موفقيت قطعي يک سازمان نقش ندارد زيرا بدون نيروي انساني کارآمد و برنامه ريزي رسيدن به اهداف منتفي است. به عقيده من اگر يکي از اضلاع اين پنج ضلعي وجود نداشته باشد، تشکيلات دچار چالش مي‌شود.

شتابزدگي در تغييرات مديريتي به سرخابي‌ها ضربه مي‌زند
وي با بيان اينکه در باشگاه سپاهان اين پنج ضلعي وجود دارد، افزود: نمي خواهم در امور تيم‌هاي ديگر دخالت کنم اما به عنوان يک کارشناس ورزشي مي‌گويم دو باشگاه استقلال و پرسپوليس ظرفيت حمايتي مردمي و دولتي بسياري دارند اما از يکسو مديران آن فرصت لازم را براي اجراي برنامه‌ها ندارند و شتابزدگي در تغييرات به آنها ضربه مي‌زند و از سوي ديگر مديران آن تمام وقت خود را در اين دو باشگاه صرف نمي‌کنند که اين دو مسئله براي آنها مشکل ايجاد مي‌کند.

فوتبال نياز به وقت گذاشتن مديران دارد
وي در توضيح اين صبحت تاکيد کرد: مديران دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در تلاطم مشکلات ، خبري، تشکيلاتي و ... قرار داشته و نمي‌توانند با برنامه‌ريزي مطلوب نتيجه لازم را بدست آورند. همچنين ورزش، فوتبال و باشگاهداري نياز به وقت گذاشتن مديران دارد، مانند من که گاهي از ساعت 8 صبح تا 12 شب در باشگاه هستيم، البته ما باشگاه هستيم و تنها تيم فوتبال نداريم بلکه 73 تيم مختلف زير نظرمان اداره مي‌شوند.

مديريت را نبايد در فرد خلاصه کرد
ساکت در مورد نقش "محمدرضا ساکت" در موفقيت‌هاي سال‌هاي اخير تيم سپاهان خاطرنشان کرد: مديريت را نبايد در فرد خلاصه کرد، مديرعامل بايد رابط مناسبي براي مديران بالا تا پايين باشد و با هماهنگي کامل بين اعضا سازمان اداري - تشکيلاتي را به اين شکل پيش ببرد. همچنين با تفاهم، همدلي و هميت سازماني تمام تلاش‌مان را براي ادامه موفقيت‌آميز اين راه به کار مي‌بنديم. شايد ديگران تيم ما را برترين تيم ايران مي دانند اما ما خودمان را انتهاي راه و تيمي کاملا موفق نمي‌دانيم زيرا اين تفکر شروع شکست و نابودي خواهد بود.

هيئت مديره سپاهان اطلاعي کامل از اتفاقات دارد
وي نقش يک مجموعه مديريتي و تشکيلات اداري منظم را به نردباني براي موفقيت باشگاه سپاهان تشبيه کرد و اظهار داشت: هماهنگي کامل، همفکري و داشتن هيئت مديره‌اي پيگير که هفته‌اي يکبار تشکيل جلسه مي دهد، نقش مهمي در موفقيت‌هاي اخير باشگاه دارد. من همه مسائل حتي اختيارات خاص خودم را در نشست هيئت مديره مطرح مي‌کنم زيرا اعتقاد دارم بايد همه مديران باشگاه اطلاع کامل از اتفاقات داشته باشند.
 

حاج صفي در راه نويدکيا
"مصدوميت محرم نويدکيا حاصل فشارهايي بود که در يک مقطع زمان روي اين بازيکن به دليل حضور در مسابقات تيم ملي، تيم اميد، ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي آمد." مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در ادامه گفتگويش با خبرنگار مهر با اشاره به اين موضوع افزود: متاسفانه احسان حاج صفي هم به همان سمت مي‌رود. فکر مي‌کنم اين بازيکن در دو سال گذشته استراحت نکرده و بصورت مداوم در اردوهاي تيم اميد و بزرگسالان و بازي‌هاي تيم سپاهان حضور دارد.

 

ناهماهنگي بين سرمربيان تيم ملي
وي اضافه کرد: مگر يک بازيکن چقدر ظرفيت دارد؟ حاج صفي حتي زمانيکه با تيم بزرگسالان به اردوي اتريش رفته بود، مورد انتقاد سرمربي تيم اميد قرار گرفت که چرا در اردوي اين تيم حضور ندارد که اين عدم تعامل بين مربيان ملي را نشان مي‌دهد.

هنر سازمان ليگ قابل تقدير است
ساکت با اشاره به اينکه تقويم مسابقات امسال وحشتناک است، اظهار داشت: در اين تقويم مسابقات در چهار مقطع متوقف مي‌شود که تيم‌ها نياز به بدنسازي مجدد دارند اما هنر سازمان ليگ که در اين شرايط سخت تقويم مسابقات را تا روز آخر به تيم‌ها ارائه کرده، قابل تقدير است. البته اميدوارم مربيان تيم ملي به اين تقويم گردن نهاده و با گذاشتن ديدار با تيم‌هايي مانند جزايرفارو و تيم‌هايي در اين سطح، به اين برنامه ضربه نزنند.

تاکيدات AFC ليگ ايران را استاندارد کرد
وي افزود: سال گذشته به خاطر تاکيدات AFC ورزشگاه‌هاي ايران استاندارسازي شد، چمن اکثر ورزشگاه‌ها اصلاح شد خصوصا چمن ورزشگاه تختي انزلي که ترميم و بازسازي آن قابل تقدير است. همچنين به دليل برگزاري مسابقات ليگ در ماه رمضان نور تمام ورزشگاه‌ها 1200 لوکس شد که براي برگزاري مسابقات زير نور مشکلي وجود ندارند.

سپاهان طلايه‌دار شکستن فوتبال دو قطبي است
"آيا سپاهان با قهرماني در نهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران را از حالت دو قطبي خارج کرد؟"، مديرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به اين پرسش گفت: سپاهان عقبه بلند تاريخي، حمايت گسترده مردمي و شخصيتي تاريخي و اجتماعي دارد که تمام اين موارد در کنار عملکرد خوبش در مسابقات سال‌هاي اخير، به راحتي توانست قطبي جديد و پيشتاز در فوتبال ايران باشد و طلايه‌دار سنت‌شکني و خروج فوتبال ايران از حالت دو قطبي شود.

فوتبال ايران 18 قطب دارد نه دو قطب
وي اضافه کرد: در فوتبال حرفه‌اي "قطب" وجود ندارد و هيچکس هم نمي‌تواند از حذف يک قطب صحبت کند. امروز در فوتبال ايران 18 قطب ايجاد شده و فوتبال‌مان ديگر به حالت دو قطبي باز نمي‌گردد. امروز همه تيم‌ها قابل احترام هستند زيرا تيم‌هايي مانند تراکتورسازي، شاهين بوشهر، صنعت نفت آبادان و... در شهرهاي خود قطب بوده و تماشاگر دارند. رسانه‌ها هم بايد اين ديوار آپارتايدي در فوتبال را بشکنند.

آپارتايد حاکم در آفريقا را در فوتبال ايران لمس کردم
"من آپارتايد حاکم در آفريقاي جنوبي را در فوتبال ايران لمس و از آن رنج مي‌برم و مي‌خواهيم اين سنت را بشکنم"، ساکت با بيان اين موضوع افزود: برخي از نشريات خصوصي براي تامين منابع اقتصادي حق دارند تنها از اين دو باشگاه تهراني مطلب بنويسند اما رسانه‌هاي عمومي، ملي، دولتي خصوصا صداوسيما بايد اين زندان "آپارتايد" ورزشي را بشکنند زيرا فوتبال ايران 18 قطب دارد و بايد از همه بصورت مساوي و عادلانه حمايت شود.

بايد حضور قطب‌هاي جديد را در فوتبال پذيرفت
"50سال همه رسانه‌ها تبليغ دو رنگ سرخابي را کرده‌اند و حتي کارتون‌هايي هم در حمايت آنها ساخته شد اما امروز آن تابو شکسته شد." وي با اشاره به اين اتفاق در فوتبال ايران تاکيد کرد: مخالف اين حرفم که هر زمان سرخابي‌‎ها قوي باشند، فوتبال ايران قدرتمندتر مي‌شود زيرا هر زمان که با برنامه‌ريزي مناسب همه استعدادها را در سراسر کشور کشف و تربيت شدند، تيم ملي قدرتمندتري داشتيم. بايد حضور قطب‌هاي جديد را در فوتبال پذيرفت و آنها را باور کرد اما اين مسئله دليلي بر رد و طرد قطب‌هاي گذشته نيست، ما دنبال تکثر هستيم نه حذف.

ايجاد ظرفيت موفقيت عاملي براي استمرار آن است
"آيا موفقيت سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا و حضور در جام باشگاه‌هاي جهان زمينه‌ساز ايجاد غرور در بين اعضاي اين باشگاه و در نهايت ناکامي اين تيم در سال‌هاي اخير ليگ قهرمانان شد؟"، مديرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به اين پرسش تاکيد کرد: ايجاد ظرفيت يکي از مهمترين عوامل موفقيت و استمرار آن است. در شرايطي که نظام برگزاري مسابقات باشگاهي در آسيا تغيير کرد، ما با سختي‌هاي خاص اين رقابت‌ها موفق‌ترين باشگاه ايران در اين جام بوديم. امروز هم ظرفيت‌هاي مديران، کادرفني و بازيکنان بالا رفته و به اين باور و ظرفيت رسيده‌ايم که جايگاه‌مان بالاتر است و نبايد در ايستگاه نايب قهرماني آسيا توقف کنيم.

قلعه نويي يک مربي بين المللي است
وي با بيان اينکه در مقطعي از زمان سياستگذاري مديريتي کلان باشگاه به سمتي رفت که چينش مربي و بازيکنان محدوديت خاصي داشتيم، در مورد اينکه خيلي‌ها اعتقاد دارند امير قلعه نويي مربي بين المللي نيست، افزود: اين حرف درستي نيست زيرا يک مربي که در تورنمنت سنگين داخلي پس از 34 هفته مبارزه، درگيري و ... موفق مي‌شود، نشان دهنده توانايي‌هاي اوست.

دلايل ناکامي در ليگ قهرمانان آسيا
وي با تاکيد بر اينکه در آسيا ريسک بالاست و توان جبران وجود ندارد، افزود: در فصل گذشته ليگ قهرمانان آسيا 51 موقعيت گل را از دست داديم، خود قلعه‌نويي که نمي‌تواند به زمين برود و گل بزند. البته خودخواهي‌هاي فردي بازيکنان هم در اين ناکامي نقش داشت. در مجموع پيچيدگي‌ها و ريسک بالاي آن بازي‌‎ها، غرور بازيکنان که خود را برتر از تيم‌هاي ديگر مي‌دانستند و در مواردي اشتباهات فردي عامل ناکامي تيم در سال‌هاي اخير است.

بعيد مي‌دانم حواس قلعه‌نويي به استقلال باشد
ساکت در مورد اينکه به نظر مي‌رسيد حواس قلعه نويي فصل گذشته بيشتر به تيم استقلال بود تا سپاهان، گفت: بعيد مي دانم زيرا در دنيا فوتبال حرفه‌اي اولويت اصلي مربيان موفقيت تيم خود است. قلعه نويي شايد به رقيبان نگاه کند اما طبيعتا نگاه اول او به تيم سپاهان و موفقيت آن است.

با قانونمند شدن سقف پرداخت‌ها موافق هستم
وي در مورد بحث سقف قراردادها و اين ابهام که باشگاه سپاهان در جذب بازيکنان جديد آن را رعايت نکرده است، اظهار داشت: اين هم جزو ابزارهاي تبليغاتي براي تخطئه سپاهان است. من خودم با قانونمند شدن سقف پرداخت‌ها براي کاهش دريافتي بازيکنان موافق هستم اما بايد شفاف و جامع اجرايي شده و نبايد از اين موضوع استفاده ابزاري شود.

تعيين ابرازهاي نظارتي و کنترلي دقيق براي سقف قراردادها
مديرعامل باشگاه سپاهان اضافه کرد: سال گذشته هم اين صحبت‌ها عليه تيم ما مطرح شد اما در عمل ديديم باشگاهي ديگر در طول فصل چند مربي عوض کرد و چندين بازيکن خارجي هم از اين باشگاه شکايت کردند. در مجموع هزينه‌هاي باشگاه سپاهان برابر هزينه‌هاي باشگاه‌هاي ديگر متعادل است گرچه هيچکدام از تيم‌ها هزينه‌هاي خود را اعلام نکردند. ما اعتقاد داريم سقف قرارداد خوب است، به شرط آنکه ابزارهاي نظارتي و کنترلي دقيقي هم وجود داشته باشد و پرداخت‌ها زير ميزي و روميزي نشود.

بعضي از باشگاه‌ها پرداخت‌هايي خارج سيستم و بانک داشتند
وي با بيان اينکه بعضي از باشگاه‌هاي پرداخت‌هايي خارج سيستم و بانک داشتند، اظهار داشت: بايد شرايط و موقعيت جغرافيايي تيم‌ها را براي پرداخت‌ها در نظر گرفت. بطور مثال دو تيمي که زير نظر سازمان تربيت بدني فعاليت مي‌کنند، از يکسري ابزارها و امکانات استفاده مي‌کنند که تيم‌هاي ديگر از آن بي بهره هستند. ضمن اينکه اهداف باشگاه‌ها در بستن تيم‌شان نقش دارد، بطور مثال بعضي‌ها براي تنها حضور در ليگ برتر مي‌جنگند و برخي ديگر براي موفقيت در آسيا تلاش مي‌کنند.

بايد آپارتايد ورزشي را از بين برد
ساکت با انتقاد از اينکه صداوسيما بطور کامل در اختيار اين دو تيم تهراني قرار دارد اما برخلاف وعده مسئولان حتي با اعلام قبلي بازي‌ سپاهان قهرمان ليگ با راه آهن پخش نشد که موضوعي خنده‌دار است، اظهار داشت: البته نمي خواهم اسم رانت را ببرم زيرا بعضي از باشگاه‌ها از ابزارهايي استفاده مي‌کنند که در عدد و رقم نمي‌آيد. آنها در ورزش ما از يکسري مزيت‌هاي انحصاري و فوق العاده برخوردارند اما بايد اين آپارتايد ورزشي را از بين برد و همه تيم‌ها از يک شکل و فرصت استفاده کنند.

وي خود را مبتکر بحث مبارزه با آپارتايد ورزشي خواند و همچنين تاکيد کرد: برخي تيم‌ها از مزيت پخش تلويزيوني برخوردار هستند و هر وقت به اين موضوع انتقاد مي‌کنيم، مي‌گويند اين تيم‌ها هوادار دارند. شما بياييد 60 سال يک تيم را در همه جا تبليغ کنيد، آيا پس از اين مدت از کودک خردسال تا پيرمردان و پيرزنان آن را نخواهند شناخت؟ البته با گسترش شبکه‌هاي استاني بعضي از اين مشکل حل شد اما بايد مسئولان صداوسيما اين مشکل را کاملا برطرف کند.

براي پايتخت نشين‌ها برتري و مزيتي قائل هستند
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با بيان اينکه سياست باشگاه سپاهان احترام به 18 قطب فوتبال ايران است، با انتقاد از برخي رسانه‌ها که نگاه دسته دومي به شهرهاي ديگر دارند که اين موضوع تنها به تيم بستگي نداشته و شامل آدم‌ها، دانشگاه‌ها، روزنامه‌ها و ... مي‌شود، افزود: اين همان آپارتايد ورزشي است يعني براي تيم‌هاي پايتخت نشين برتري و مزيتي قائل هستند. ما اين مسئله را پيگيري کرديم اما بخش عمده‌اي از آنهايي که در صداوسيما هستند، طرفدار اين دو تيم بوده و در دايره آپارتايد قرار دارند نگذاشتند پيگيري‌هاي ما به نتيجه برسد.

براي خصوصي سازي باشگاه‌ها نياز به درآمدزايي است
وي با اشاره به اقدام کفاشيان براي گرفتن حق پخش تلويزيوني تاکيد کرد: معاونت بازرگاني فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ، به سمت آن حرکت مي کنند که امتياز حق پخش را به شبکه بيروني بدهند. اين قدم بسيار خوبي است در راه اقتصادي شدن فوتبال. براي خصوصي سازي باشگاه‌ها نياز به درآمدزايي است. چه کسي از آقاي شفيع زاده و مرحوم درويش حمايت کرد. من به خاطر دارم درويش مي گفت: "زمين به من بدهيد تا در آخر عمرم ورزشگاه بسازم"، اما حمايت نشد و هيچ اتفاقي نيفتاد.

بايد ظرفيت درآمدزايي را در فوتبال بالا بريم
ساکت افزود: بايستي غناي اقتصادي ورزش و ظرفيت درآمدزايي را بالا ببريم، اگر جام جهاني به بهترين شکل برگزار شد، به خاطر داشتن عقبه اقتصادي است، خبر دارم آقايان فدراسيون تلاش ويژه دارند تا سال آيند اين مشکل را حل کنند. بالاخره همه تيم‌ها ظرفيت و بيننده خود را دارند. شايد صداوسيما ظرفيت و يا ميل پخش بيش از اين بازي‌ها را ندارد. ما هم بطور جدي از فدراسيون و مسير بسيار خوبي که انتخاب کرده است تشکر و رسما و کتبا از آن حمايت مي‌کنيم. اين بحث مانند تبليغات دور زمين است که در ابتدا مشکل به نظر مي رسيد اما با گذشت زمان اين مشکل حل شد.

حضور تماشاگر و پخش تلويزيوني ارتباطي مستقيم دارند
وي در ادامه گفتگويش با خبرنگار مهر در مورد افزايش قيمت بليت‌ها که باعث کاهش تماشاگر شده، خاطرنشان کرد: اگر تعداد تماشاگران کاهش يافته است بايد ميزان دريافتي از تلويزيون بابت پخش مسابقات بيشتر شود زيرا حضور تماشاگر و پخش تلويزيوني ارتباطي مستقيم دارند. البته پروژه بليت فروشي در ايران يک پروژه بزرگ است. سيستم نظارت و کنترل آن درست نيست، الکترونيکي نبودن، دستي بودن و دخالت انسان در فروش و کنترل، ضريب اطمينان و سلامت را پايين آورده است.

12 هزار تماشاگر، 5 هزار بليت فروخته شده
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با اشاره به اين مسئله که بايد قيمت پخش يک بازي 90 دقيقه فوتبال که با حواشي آن 2 ساعت مي‌شود، را با قيمت بليت سينماها، تئاتر، کنسرت‌‎ها و موارد تفريحي ديگر مقايسه کرد، اضافه کرد: بطور مثال براي تماشاي يک بازي ما 12 هزار تماشاگر به ورزشگاه مي‌آيند اما هيئت فوتبال اصفهان تعداد بليت‌هاي فروخته شده را 5 هزار عدد اعلام مي‌کند. همچنين در بازي ايران و عربستان 100 هزار نفر در ورزشگاه بودند ولي اعلام شد 60 هزار بليت فروخته شده است. اين يک مشکل است که بايد حل شود.

بليت فروشي يکي از درآمدهاي باشگاه‌ها است
وي در مورد اين بحث ادامه داد: در اکثر کشورهاي دنيا بليت فروشي يکي از درآمدهاي باشگاه‌هاست. در بوندس‌ليگا درآمد بازرگاني باشگاه‌ها در ورزشگاه‌ها بيش از 23 درصد است. ما در اينجا دچار يک پارادوکس هستيم که به ما مي‌گويد از يک طرف قشري که به ورزشگاه مي‌آيند از قشر پايين جامعه هستند و از طرف ديگر منافع باشگاه‌ها را بايد در نظر گرفت.

ورزشگاه‌هاي ما مرکز عصبي‌سازي تماشاگران است
"هنوز نتوانستيم نحوه بليت فروشي و ورود تماشاگران به ورزشگاه را با ايجاد کانال، افزايش گيشه‌ها و تکريم ارباب رجوع، به شکلي مطلوب طراحي کنيم"، وي در اين مورد تاکيد کرد: اکثريت ورزشگاه‌هاي ما مرکز عصبي‌سازي تماشاگران است که چالش‌هاي بوجود آمده در ورزشگاه و رفتارهاي ناهنجار تماشاگران ناشي از عصبانيتي است که از پروسه ورود به ورزشگاه يا حتي حرکت به سمت محل برگزار مسابقه شروع مي‌‍شود. هيچکس تاکنون اين پروژه را بررسي نکرده است که چه مسائلي باعث عصباني شدن تماشاگر مي‌شود.

مهمترين جايگاهي که برايم وجود دارد سپاهان است
ساکت در بخش ديگري از گفتگوي خود با خبرنگار مهر، در پاسخ به اين پرسش که آيا پيشنهاد مديرعاملي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را قبول خواهد کرد؟، گفت: مهمترين جايگاهي که فکر مي‌کنم برايم وجود دارد سپاهان است و حضور در اين باشگاه براي من ارجح‌تر از هرجاي ديگر است و تا وقتي که توان جسمي‌ام اجازه دهد و مديران بالادستي ام بخواهند، سپاهان براي من اولويت اول و آخرم است.

تا توان جسماني داشته باشم و مديران بالاسري بخواهند در سپاهان مي‌مانم
آيا تاکنون وسوسه نشده ايد مديرعامل اين دو باشگاه شويد؟ وي در پاسخ به اين پرسش هم اظهار داشت: نه اصلا. اشتباه نشود، نه اينکه نتوانم اما عشق و علاقه‌ام سپاهان است و از کوچکي به سپاهان علاقه داشتم و تا زمانيکه توان جسماني و مديران بالاسري بخواهند، در باشگاه سپاهان مي‌مانم اما هرگاه يکي از اين دو بخش نباشد، آن موقع در شرايط جديد تصميم مي گيرم. البته از ابتدا به شاهين هم علاقه داشتم.

جزيره‌اي عمل کردن بخش‌هايي از فدراسيون و نقش محوري کفاشيان
مديرعامل باشگاه سپاهان در مورد عملکرد فدراسيون کفاشيان در سه سال اخير تاکيد کرد: فدراسيون در برخي از وجوه موفق و برخي ديگر کمتر موفقيت کسب کرده که در آن بخش ضعف‌هايي ديده مي‌شود. در حوزه ليگ برتر، ليگ حرفه‌اي، ايجاد ساختارها و معاونت‌ها، گسترش کمپ تيم‌هاي ملي، هتل آکادمي، آکادمي فوتبال و تيم‌هاي ملي پايه قدم‌هاي خوبي برداشته شده است. يکپارچگي سازماني بعضا دچار اختلال است، بعضا احساس مي‌شود بخش‌هايي جزيره‌اي عمل مي‌کند. البته نقش محوري کفاشيان اين روزها بيشتر شده است که روزهاي اول کمتر بود و همين موضوع رمزي براي موفقيت فدراسيون در بخش‌هايي است که عرض کردم.

نظرات کميته فني تاثيري روي سرمربي ندارد
وي اضافه کرد: در حوزه تيم ملي بزرگسالان، برنامه ريزي کميته فني کمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد و در تصميمات سرمربي تيم ملي تفکر جمعي نقشي ندارد. اعضاي کميته فني نظرات‌شان را مي‌دهند اما تاثيري در سرمربي تيم ملي ندارد. بطور مثال همه مي‌گفتند برگزاري اردوي تيم ملي در اتريش خوب نيست اما يک نفر گفت بايد اين اردو برگزار شود. اين موضوع قابل تعمق است و بايد عنايت بيشتري روي آن شود تا يکپارچگي در فوتبال بيشتر شود و در نهايت تيم ملي به موفقيت دست يابد.

اصلا به پست رياست فدراسيون فوتبال فکر نمي‌کنم
ساکت در مورد اينکه احتمال دارد در انتخابات دوره بعدي فدراسيون فوتبال به عنوان کانديداي رياست ثبت نام کند، خاطرنشان کرد: اصلا به اين مسائل فکر نمي‌کنم . بايد کسي رئيس فدراسيون شود که با سازمان تربيت بدني کاملا هماهنگ باشد. رئيس فدراسيون بايد مورد تاييد و قبول سازمان باشد زيرا بدون کمک مالي سازمان رئيس فدراسيون نمي‌تواند کار بزرگي را انجام دهد.

نبايد از منشور اخلاقي استفاده ابزاري شود
وي در مورد اجراي منشور اخلاقي در فوتبال تاکيد کرد: در کارهاي سازماني و گروهي بايدها و نبايدهايي وجود دارد که مي‌بايست در قالب منشور، آيين نامه انضباطي و... مطرح شود که براي تطهير فضاي فوتبال و ورزش هم وجود اين بحث ضروري است. البته نبايد از آن استفاده ابزاري شود زيرا چند صدايي در منشور مشکل ايجاد مي‌کند. باتوجه به تاثيرگذاري مديران، مربيان و بازيکنان فوتبال روي نسل جوان بايد آئين نامه‌هاي انضباطي تعريف شود.

قلعه نويي هيچ زمان شروع کننده مصاحبه‌ها عليه ديگران نبوده است
مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با بيان اينکه بايد به جاي کلمه منشور اخلاقي از کلماتي مانند اخلاق حرفه‌اي و غيره نام برد، در مورد مصاحبه‌هاي امير قلعه نويي در فصل گذشته عليه مديران و مربيان باشگاه‌هاي ديگر که جوي منفي را در فوتبال و عليه باشگاه سپاهان ايجاد کرد، افزود: با صراحت مي‌گويم قلعه نويي هيچ زمان شروع کننده اين مصاحبه‌ها نبوده است. وي پس از چند حمله سکوت مي‌کرد اما اگر در بعضي مواقع پاسخ افراد را نمي‌داد، اين تفکر ايجاد مي‌شد که وي مقصر بوده است.

در کنار ساير تيم‌ها هم شخصيت و هم پتانسيل قهرماني داريم
وي با بيان اينکه تيم سپاهان براي قهرماني در ليگ دهم شرکت کرده است، خاطرنشان کرد: امسال يکي از سخت‌ترين ليگ‌هاست که 18 تيم مدعي قهرماني در آن حضور دارند. ما هم در کنار ساير تيم‌ها هم شخصيت و هم پتانسيل قهرماني داريم. البته هدفگذاري ما موفقيت در مسابقات داخلي و آسيايي است و با توجه به کادرفني مطرح و بازيکنان تاثيرگذاري که داريم و باعث شده اختلاف بازيکنان درون زمين و روي نيمکت ذخيره‌ها کاهش يابد، مي‌توانيم به موفقيت در اين رقابت‌ها دست يابيم.

بالندگي ورزش به بالندگي باشگاه‌ها بستگي دارد
ساکت در مورد بحث خصوصي سازي باشگاه‌ها تاکيد کرد: موضوع خصوصي سازي و بحث تامين منابع درآمدي باشگاه‌ها از اولويت اصلي ورزش کشور بوده و بسيار اهميت دارد. بالندگي ورزش به بالندگي باشگاه‌ها بستگي دارد زيرا باشگاه‌ها هستند که محل پرورش و نگهداري ورزشکاران به شمار مي آيند. در شوراي راهبردي ورزش کشور کارگروه حرفه‌اي باشگاه‌هاي ورزشي تشکيل شده که چندي پيش در دفتر دکتر قاسمي جلسه‌اي تشکيل شد که بنده و آقاي فتح الله زاده افتخار داشتيم در اين کارگروه شرکت کرديم.

ايجاد بستر درآمدزايي و تبديل باشگاه‌ها به بنگاه اقتصادي
وي افزود: اولويت کار را براي مسائل باشگاهداري کشور برنامه جامع خصوصي سازي ورزش و باشگاه‌هاي مي‌دانيم که در آن سبدهاي حمايتي، نظارتي در باشگاه‌هاي حرفه اي و بستر درآمدزايي و تبديل باشگاه‌ها به بنگاه اقتصادي در آن تعريف شده بود. اين توقعي است که استدعا داريم زمان و تاخير به آن نخورد و سازمان تربيت بدني با جديت آن را دنبال کند.

اصفهان به ورزشگاه ملي نياز دارد، شرمنده نمايندگان AFC مي‌شويم
مديرعامل باشگاه سپاهان با بيان اينکه پروژه نقش جهان حدود 20 سال است در ميان زمين و هوا قرار دارد، در پايان گفت: اخيرا با پيگيري خوب استاندار اصفهان، سازمان تربيت بدني مديريت اجرايي ورزشگاه نقش جهان را مجددا به استان اصفهان واگذار کرد. اصفهان ظرفيت خوبي براي ساخت و ساز دارد، به شرطي که بودجه آن را سازمان از رديف بودجه‌هاي ملي و عمراني تامين کند. اميدوارم اين زمان بيش از يکسال نباشد و ما را مقابل نمايندگان AFC شرمنده نکند زيرا آنها پس از ورود به ايران خودشان مي‌گويند "سال آينده". ما خودمان کمپ اختصاصي صفائيه و فردوس را داريم اما اصفهان به ورزشگاه ملي نياز دارد.

تاریخ: 1389/5/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: