مسابقات در بهترین شرایط و مطابق با استانداردهای جهانی برگزار خواهدشد
ابراهیم فتح الهی روز پنجشنبه در اولین جلسه ستاد هماهنگی این مسابقات با تاکید بر اهمیت این رویداد مهم ورزشی برای شهرستان ارومیه و استان آذربایجان غربی افزود: ما برای حفظ و ارتقاء جایگاه ورزشی ارومیه در عرصه بین الملل از هیچ تلاشی فروگذاری نخواهیم کرد.
وی، برگزاری مسابقات والیبال کاپ آسیا در ارومیه را یکی از تجربیات موفق این شهرستان در برگزاری رویداد های مهم و بزرگ ورزشی دانست و اضافه کرد: در مسابقات کاپ آسیا ارومیه میزبان ورزشکاران هشت کشور آسیایی بود، که در این مسابقات ، 16 تیم آسیایی حضور خواهند داشت.
فتح الهی، اهمیت شانزدهمین دوره مسابقات والیبال جوانان آسیا را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: این دوره از مسابقات به نسبت سال 89 از اهمیت فوق العاده ای برای استان برخوردار است، مسوولین اجرایی باید تلاش کنند تا از حسن اعتمادی که نسبت به ارومیه به وجود آمده حفاظت کنند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی، ارتقاء جایگاه ورزشی ارومیه ، معرفی فرهنگ اسلامی و مهمان نوازی مردم ارومیه را از اهداف مهم برگزاری این مسابقات اعلام کرد و گفت: برای حفظ و ارتقاء جایگاه ورزشی ارومیه در عرصه بین الملل از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.
وی افزود: استان آذربایجان غربی به نمایندگی از جمهوری اسلامی میزبان مسابقات است و با تلاش همه عوامل و روسای کمیته های اجرایی اثبات می کنیم که مدیریت، کارآیی، روحیه ورزشی و کار تیمی در مدیریت استان آذربایجان غربی یک اصل است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی برگزاری مسابقات ورزشی را برای بالندگی استان مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت: برگزاری موفق و شایسته یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر در دانشگاه ارومیه و سایر رویدادهای فرهنگی و ورزشی در استان باعث شده تا پیشنهادهای مختلفی در سطح ملی و بین المللی به ارومیه عرضه شود که این موجب افتخار بوده و می تواند به رشد و توسعه استان منجر شود.
نائب رییس ستاد برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات والیبال جوانان آسیا همچنین با بیان اینکه نباید از استانداردهای بین المللی در برگزاری مسابقات کوتاهی کنیم اظهار داشت: تقسیم وظایف در کمیته های اجرایی مسابقات انجام شده و باید همه مسئولان با تمام توان و انرژی وارد عمل شوند.
فتح الهی، امضاء پروتکل های اقتصادی، سیاسی و رفت آمدهای رسمی مقامات کشورهای همسایه به آذربایجان غربی را ناشی از جایگاه شاخص فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آذربایجان غربی دانست و افزود: مرزهای رسمی و بازارچه های مشترک با کشورهای همسایه باعث شده تا آذربایجان غربی در شرایط ایده آل اقتصادی قرار بگیرد و باید از این وضعیت به بهترین نحو استفاده کرد.
وی تاکید کرد: باید همه بکوشیم تا شهر ارومیه در اذهان عمومی کشور به عنوان یک شهر پیشرو ورزشی شناخته شود و این حرکت با برگزاری همین مسابقات ورزشی امکان پذیر خواهد شد.
7126/583
















