استاندار آذربايجان شرقي: تراكتورسازي تنها نيست
ورزش. داخلي. تجليل. كريم باقري
تبريز- استاندار آذربايجان شرقي گفت: تيم فوتبال تراكتورسازي تنها نيست، بلكه همه مردم و مسوولين استان پشتيبان آن هستند.
احمد عليرضابيگي سه شنبه شب درآيين تجليل از كريم باقري، بازيكن اسبق تيم تراكتورسازي به بهانه انتخاب وي به عنوان بازيكن برتر اخلاق دهه گذشته ايران ، اظهارداشت: اين تيم نماينده فضيلتها و برتريهاي خطه آذربايجان است و همه تلاشها براي حفظ و تداوم اين برتريها صورت ميگيرد.
وي بر ضرورت رعايت اخلاق ورزشي ازطرف حاميان اين تيم تاكيد كرد و گفت:
احساس نشاط و شادي فضاي استان را طراوت ميبخشد، اما اين امر نبايد بهانه اي به دست عدهاي معدود تماشگرنما بدهد تا نظم ميادين ورزشي را به هم بزنند.
عليرضابيگي با اشاره به تواناييهاي تيم تراكتورسازي و آرزوي استمرار موفقيتهاي اين تيم از رييس جمهور نقل قول كرد : تراكتورسازي ميتواند در عرصه بينالمللي هم بدرخشد .
وي با قدرداني از تلاشهاي مديريت و كادر فني اين تيم و همچنين حمايتهاي سپاه عاشورا از آن، از كريم باقري به عنوان بازيكن با اخلاق و نمونه براي جوانان اين مرز و بوم ياد كرد و گفت: وي، فرزند خلفي از فرزندان آذربايجان است.
استاندار آذربايجان شرقي، انسجام تيمي بين بازيكنان و كادر فني را عامل موفقيت تيمهاي ورزشي دانست و آرزوي درخشش تيم تراكتورسازي در عرصه ورزش، اخلاق و انسانيت در جغرافياي داخلي و خارجي را كرد.
محمد حسين جعفري ، مدير عامل باشگاه تراكتورسازي تبريز هم در اين آيين با اشاره به اينكه كريم باقري متعلق به باشگاه تراكتورسازي و مردم آذربايجان است، پيشنهاد كرد يكي از خيابانهاي شهر تبريز به نام اين ورزشكار با اخلاق نامگذاري شود كه با موافقت شهردار تبريز مواجه شد.
كريم باقري هم با قدرداني از مجلس ترتيب داده شده ، آرزوي آسيايي شدن تيم فوتبال تراكتورسازي را كرد.
وي در اين آيين، هدايايي كه از طرف استاندار آذربايجان شرقي و ديگر مسوولين اجرايي و ورزشي استان به وي تقديم شد را به اكبر گهرخاني، مديرعامل اسبق باشگاه تراكتورسازي كه نقش مهمي در رشد و شكوفايي باقري داشت و دو بازيكن پيشكسوت اين تيم، بيوك صباغ و صمد رسولي اعطا كرد.
در اين آيين همچنين از چند بازيكن پيشكسوت تراكتورسازي، تجليل و تنديس بازيكن اخلاق تيم تراكتورسازي به محمد ابراهيمي اعطا شد.
باشگاه تراكتورسازي در سال ۱۳۴۹شمسي ( ۱۹۷۰ميلادي) با حمايت كارخانه تراكتورسازي تبريز بنيانگذاري شده است.
تراكتورسازي تبريز تا سال ۱۳۸۱-۱۳۸۰در سطح اول فوتبال ايران حضور داشت، اما در آن سال به دسته پايين تر يعني ليگ دسته يك سقوط كرد و پس از هشت سال انتظار در سال ۱۳۸۸دوباره به ليگ برتر فوتبال ايران راه يافت.
تيم تراكتورسازي به واسطه طرفداران پرشورش مشهور ميباشد كه در تمام بازيهاي خانگي و بيرون از خانه به ورزشگاه ميآيند و ركورد
پرتماشاگرترين تيم ليگ برتر ايران متعلق به اين تيم در تبريز در بازي با فجر سپاسي ميباشد.
برخي اين تيم را پرطرفدارترين تيم ليگ ايران معرفي ميكنند.
تراكتورسازي تا پايان ليگ نهم حرفهاي فوتبال ايران، بيش از ۴۰۰هزار نفر هوادار ثبت شده دارد كه اين تعداد حتي در مقايسه با تيمهاي بزرگ جهان، رقم قابل توجهي ميباشد.
كريم باقري متولد اول اسفند ۱۳۵۲تبريز كه سابقه حضور در آرمينا بيلفد آلمان و چارلتون انگليس را دارد، در سالهاي ۱۳۷۱تا ۱۳۷۳براي تيم تراكتورسازي بازي ميكرد.
مرد سال فوتبال ايران در سال ۸۷كه از تيم ملي خداحافظي كرده است، ۸۴ بازي ملي و ۵۰گل در كارنامه خود دارد.
















