ليگ برتر فوتبال/ شكست خانگي پيكان برابر نفت تهران
ورزش. فوتبال. ليگ برتر
قزوين - تيم فوتبال پيكان قزوين عصر جمعه در آغاز هفته هشتم رقابتهاي قهرماني باشگاههاي برتر ايران مقابل نفت تهران تن به يك شكست خانگي داد.
به گزارش روزجمعه ايرنا، در اين ديدار كه در حضور ۵۰۰تماشاگر ورزشگاه شهيد رجايي قزوين برگزار شد، تيم پيكان با نتيجه سه بر يك مغلوب حريف خود شد و به پنجمين شكست خود در فصل جاري ليگ برتر تن داد.
در اين بازي، علي باقري در دقيقه ۲۳تيم پيكان را پيش انداخت اما اكبر صغيري در دقيقه ، ۱۴حسين اماميان در دقيقه ۶۴و مهدي محمد زاده در دقيقه ۹۰+۲از روي نقطه پنالتي براي نفت تهران گلزني كردند تا پيكان متحمل شكست خانگي ديگري در ليگ برتر شود.
دو تيم در نيمه نخست بازي كم و افت و خيزو پاياپايي را به نمايش گذاشتند كه سهم هر تيم يك گل بود.
بازيكنان تيم پيكان در نيمه دوم با تفكرات تهاجمي وارد زمين شدند تا بتوانند به سومين پيروزي متوالي خود در ليگ برتر دست يابند اما بازيكنان نفت تهران با ارايه يك بازي تدافعي و استفاده بر روي ضد حملات سرعتي توانستند دو بار ديگر دروازه پيكان را باز كنند تا به ميانههاي جدول رده بندي صعود كنند.
















