كليد قفل انزوا طلبي معلولان، ورزش است
ورزش. واليبال. ناشنوايان
مشهد- مسوول اردوها و مسابقات فدراسيون ورزشهاي ناشنوايان ايران گفت:
ورزش كليد قفل انزوا طلبي معلولان است و باعث تثبيت جايگاه فردي و اجتماعي آنان ميشود.
مسعود سروري روز سه شنبه در حاشيه برگزاري بيست و دومين دوره مسابقات قهرماني كشور واليبال جوانان ناشنوا در مشهد افزود : در معلولان به دليل محدوديت ارتباطات اجتماعي شاهد انزوا طلبي هستيم و ورزش ميتواند باعث ايجاد تعاملات اجتماعي در آنها شود.
وي اظهار داشت : در عين حال ورزش، با تقويت قواي جسماني ، روحي و رواني معلولان باعث ايجاد مقبوليت در جامعه شده و به تثبيت جايگاه فردي و اجتماعي آنها كمك ميكند.
وي با بيان اينكه با پرداختن به ورزش،معلول به عنوان يك عنصر مفيد شناخته ميشود گفت: در عرصه ورزش معلولان به افرادي واجد صلاحيت و داراي علم و دانش كار با معلولان نياز است تا بتوانند معلولان را به سرمنزل مقصود برسانند.
او افزود: با توجه به اهداف توانبخشي اجتماعي و تاثيرات رواني ورزش در معلولان، ديگر كسب مدال و قهرماني ارزش چنداني در ورزش معلولان نخواهد داشت سروري در خصوص اهداف برگزاري بيست و دومين دوره مسابقات واليبال قهرماني كشور جوانان ناشنوا در مشهد اظهار داشت:هدف و انگيزه از برگزاري مسابقات در رده معلولان، خارج كردن آنها از انزوا و ايجاد شان و منزلت اجتماعي و نيز تغيير ديدگاه جامعه نسبت به معلولان و تواناييهاي شان است.
وي ابراز اميدواري كرد : در كنار بارگاه ملكوتي ثامن الحجج (ع) به اين هدف دست يابند و شهر مشهد نيز بتواند تاثير فرهنگي بيشتري در ورزش معلولان داشته باشد.
وي در خصوص وضعيت واليبال ناشنوايان ايران گفت : امروز نميتوان بر اساس اطلاعات قبلي برنامه ريزي كرد زيرا شرايط تغيير كرده است، اما براي عمق سنجي و ارزيابي مجدد مهارتي ورزشكاران كارگروهي فني در فدراسيون تشكيل شده و مسابقات را به دقت زير نظر دارد.
وي افزود : تمامي مسابقاتي كه فدراسيون برگزار ميكند به نوعي انتخابي تيم ملي است، كشوري كه سابقه حضور در مسابقات جهاني را داردنمي تواند نسبت به تيم ملي خود بيتفاوت باشد .
سروري تصريح كرد : ما سعي ميكنيم تمامي مسابقات را با هدف انتخاب استعدادها و نفرات برتر براي تيم ملي برگزار كنيم و با اين كار باعث ايجاد حس رقابت و بالندگي در ميان ورزشكاران شويم و همه واليباليستهاي ناشنوا ميدانند كه در زمان برگزاري مسابقات، زير نظر مربيان تيم ملي هستند.
وي در خصوص روند اجرايي برگزاري مسابقات گفت : هيات ورزشهاي ناشنوايان خراسان رضوي تعامل خوبي با فدراسيون دارد و تاكنون عملكرد قابل قبولي از خود نشان داده است.
وي اظهار داشت : ما در كنار اين مسابقات، ميزباني دومين همايش روساي هيات هاي ورزشي ناشنوايان سراسر كشور را نيز بر عهده مشهد گذاشتهايم و اميدواريم به اهدافمان در اين همايش دست يابيم.
















