برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ماسچرانو: بارسلونا مانند خانه من است.

خاوير ماسچرانو، هافبک بارسلونا مي‌گويد دارد به زندگي در لاليگا عادت مي‌کند و بر اين باور است که مشکلي براي سازگاري با فوتبال اسپانيا ندارد.

او در مصاحبه‌اي مفصل با بارسا تي‌وي درباره هفته‌هاي اول حضور در بارسلونا صحبت کرده است.

او مي‌گويد: «من نگران نيستم، اما بايد مراقب باشم ديگر در دقيقه 20 اخطار نگيرم چون اين مساله در ادامه بازي تاثيرگذار مي‌شود. من بايد عادت کنم، چون مدتي طولاني را در ليگي گذراندم که از نظر برخوردهاي فيزيکي بسيار آسان‌گيرتر بود. گاهي در هنگام چالش بر سر توپ اين را فراموش مي کنم و بايد اين موضوع را برطرف کنم.

مي‌خواهم بگويم که منظورم تاختن به داوران اين جا نيست، بلکه مساله تفاوت فوتبال در اين جا است.

گوارديولا مي‌خواهد بسيار بيشتر با توپ بازي کنم، چون برخلاف فوتبال در انگليس، اين جا هافبک‌هاي دفاعي سهم خود را در به پيش بردن توپ دارند. او هميشه به من درباره جاي‌گيري توضيح مي‌دهد و مي‌گويد بايد خود را در دسترس بازيکنان ديگر قرار دهم. او مي‌گويد هنگامي که داريم به حريف فشار مي‌آوريم کجا قرار بگيرم. اما در هر حال بازي در اين جا خيلي با سبکي که هميشه بازي کرده‌ام متفاوت نيست. کم و بيش فوتبال يکسان است، و تنها نقشي بزرگ‌تر در حرکات سازنده دارم.»

او از هم‌تيمي‌هايش که کمک کردد در پايتخت کاتالونيا جا بيفتد تشکر مي‌کند: «حس خوبي دارم. خوشحالم که من و خانواده‌ام با چنين برخورد خوبي روبرو شديم – در شهر، در خيابان و در باشگاه. خوشحالم و مي‌خواهم از اين تجربه عالي لذت ببرم.

تنها مي‌توانم از آنها تشکر کنم. آنها طوري با ما رفتار کردند که انگار مدت‌هاست اين‌جاييم و هر چند سبک بازي به روشني متفاوت است، اما کار من خيلي آسان‌تر است چون بازيکنان خوب پرشماري در اطراف خود مي‌بينم. دارم به خوبي در شهر جا مي‌افتم، و اين مساله با حضور افراد و فوتباليست‌هاي بسيار باکلاس آسان‌تر است.»
 

تاریخ: 1389/6/26
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: