برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

طالبيان در گفت‌وگو با فارس:براي گرفتن طلا از دست چيني‌ها در خانه شان پارو مي‌زنم

احمدرضا طالبيان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با اشاره به تمرينات آمادگي خود در درياچه آزادي تهران عنوان كرد: پس از مسابقات جهاني، تمرينات خود را بر اساس سيستم استقامتي زير نظر سرمربي آلماني دنبال مي‌كنيم.
وي افزود: 15 روز ديگر براي شركت در اردوي 2 هفته‌اي راهي كمپ باكو خواهيم شد و پس از آن نيز كم كم وارد سيستم سرعتي شده و خود را براي شركت در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو به اوج آمادگي مي‌رسانيم.
طالبيان با اشاره به مسابقات جهاني لهستان گفت: براي اولين بار بود كه در چنين ميداني پارو زدم و از نتيجه به دست آمده نيز راضي نبودم؛ چرا كه قايقراني ما هنوز جوان و ميانگين سني پاروزنان ما 22 سال است در حالي كه قايقرانان جهاني كه راهي فينال A مي‌شوند، بالاي 30 سال سن دارند و از تجربه بيش از 12 سال بهرمند هستند.
طالبيان در خصوص پيش‌بيني عملكرد خود در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو تصريح كرد: از حريفان آسيايي خود جلوتر هستم اما گرفتن طلا از دست چيني ها در خانه خودشان كار راحتي نخواهد بود. با وجود زمان بهتر خود از حريف چيني تلاش مي‌كنم فاصله خود را زيادتر كرده و مدال طلا را براي خود قطعي كنم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/27
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: