برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اميدوارم رضايي و نوروزي زودتر در تمرينات گروهي شركت كننددايي: خودمان را براي بازي با ملوان و دربي آماده مي‌كنيم

علي دايي پس از تمرين امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در كيش اظهار داشت: بازي دوستانه بدي را مقابل تيم عمران كيش برگزار نكرديم و تا حدود زيادي به اهداف خود رسيديم. متاسفانه داوران در كيش بيش از حد طرف تيم خود را گرفته بودند و به همين دليل اعتراض‌هايي انجام دادم اما روي هم رفته دو تيم زحمت خود را كشيدند و بازي بدي از آب در نيامد.
وي خاطرنشان كرد: صبح بازي با عمران كيش به مدت يك ساعت وزنه زده بوديم به همين دليل خسته‌تر از حريف بوديم. هدف ما در اردوي كيش آمادگي پرسپوليس براي ديدار مقابل ملوان و دربي 69 است تا با آمادگي كامل بتوانيم در اين دو ديدار به هدف خود برسيم. نتايج بازي دوستانه براي ما ملاك نيست اما مي‌تواند به هماهنگي و آمادگي بازيكنان كمك كند.

دايي در خصوص مصدومان پرسپوليس گفت:‌ متاسفانه غلامرضا رضايي و نوروزي را در اختيار نداريم اما اميدوارم هرچه سريع‌تر اين بازيكنان به تمرينات گروهي اضافه شوند. پس از اردوي كيش در تهران سعي خواهيم كرد فشارها را كمتر و خود را براي بازي با ملوان و گرفتن 3 امتياز آماده‌ كنيم.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/5
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: