ليگ دسته يك كشتي با نام خليج هميشگي فارس برگزار ميشود
ورزش. كشتي. ليگ
تهران - فدراسيون كشتي كشورمان رقابتهاي ليگ دسته يك كشتي آزاد و فرنگي باشگاههاي كشور را با نام خليج هميشگي فارس برگزار ميكند.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، رقابتهاي ليگ دسته اول كشتي آزاد و فرنگي باشگاههاي كشور در حالي با حضور ۱۴تيم از روز ۱۳مهرماه آغاز ميشود كه با تصميم مسئولان فدراسيون كشتي اين رقابتها امسال با نام خليج هميشگي فارس برگزار خواهد شد.
رقابتهاي ليگ دسته اول كشتي باشگا ههاي كشور با حضور ۹تيم در رشته كشتي آزاد و ۵تيم در رشته كشتي فرنگي پس از ۲سال وقفه از سر گرفته مي شود.
مربيان متقاضي حضور در رقابتهاي ليگ دسته يك و برتر نيز بايد براي دريافت مجوزهاي لازم به انستيتو كشتي مراجعه كنند.
با توجه به بخشنامه ارسال شده كليه متقاضيان مربيگري در ليگ دسته اول و برتر بايد در دورههاي كوتاه مدت انستيتو بينالمللي كشتي شركت كنند كه يكي از اين دورهها در روز ۲۴شهريورماه با حضور تعدادي از داوطلبان در خانه كشتي برگزار شد.
رقابتهاي ليگ دسته اول كشتي باشگاههاي كشور از روز ۱۳مهرماه در نقاط مختلف كشورمان آغاز ميشود.
















