مربي تيم ملي كشتي فرنگي:تمامي فرنگي كاران ملي پوش شانس قهرماني دارند
ورزش. كشتي. اسماعيل نژاد
تهران - مربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران در مورد بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰ گوانگ ژو گفت: با توجه به آمادگي و انگيزه فرنگي كاران اعزامي به اين بازي ها، در هر هفت وزن توان و شايستگي روي سكو رفتن را داريم.
فرهاد اسماعيل نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا خاطر نشان كرد: به هيچ عنوان نميتوان رقابتهاي كشتي را پيش بيني كرد اما با توجه به آمادگي و انگيزه بالاي ملي پوشان، مطمئنم كه ميتوانيم علاوه بر كسب مدال طلا در سه يا چهار وزن، در اوزان باقي مانده نيز روي سكو برويم.
وي ادامه داد: البته بايد حوادث و بد شانسيهاي معمول كشتي را نيز در نظر داشت چراكه ممكن است در گروه بندي پيكارها اتفاقاتي رخ دهد كه تمام برنامه ريزي و پيش بينيهاي ما را به هم بزند.
مربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران يادآور شد: به عقيده بسياري از كارشناسان و اهالي كشتي، فرنگي كاران ايران در سالهاي اخير نشان دادند كه يك سر و گردن بالاتر از حريفان آسيايي خود هستند و در ميادين مختلف بينالمللي ، توانايي و پتانسيل بالاي خود را نيز به تمامي حريفان اثبات كرده اند.
اسماعيل پور به تغيير زمان برگزاري رقابتهاي قهرماني كشور اشاره كرد و گفت: موكول شدن اين پيكارها به بعد از بازيهاي آسيايي، كار منطقي و درستي بود چراكه ميتوان بعد از گوانگ ژو به خوبي اين پيكارها را برگزار و برترين نفرات را براي اردوي تيم ملي انتخاب كرد.
وي با تاكيد برحضور تمامي مدعيان كشور در رقابتهاي قهرماني كشور افزود:
طبق نظر كادر فني تيم ملي به جز ملي پوشان اعزامي به رقابتهاي جهاني ۲۰۱۰مسكو و بازيهاي آسيايي گوانگ ژو، تمامي مدعيان بايد در مسابقات قهرماني كشور و همچنين انتخابي جام يادگار امام شركت كنند.
مربي تيم ملي كشتي فرنگي ، قانونمندي در تصميمات را در اولويت برنامههاي كادر فني دانست و تاكيد كرد: كشتي گيراني كه در رقابتهاي قهرماني كشور بزرگسالان ، جوانان و همچنين انتخابي جام يادگار امام شركت نكنند، شانسي براي حضور در اردوهاي تيم ملي نخواهد داشت.
















