برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شايد استيلي تحت فشار آن حرف‌ها را زد

حشمت مهاجراني در مورد وضعيت شاهين بوشهر اظهار داشت: تيم شاهين اكنون همدل و يكدل شده و براي ديدار با ذوب آهن آمادگي كامل داريم. برخي مسايل كه كوچك هم نبود و بزرگ بود مطرح و برخي مسايل كوچك هم بزرگنمايي شد. مسايلي مانند اينكه توپ و كفش نداريم نبايد رسانه‌اي مي‌شد. نبايد اين مسايلي درون باشگاهي در رسانه‌ها مطرح مي‌شد.
وي ادامه داد: شايد حميد استيلي زياد تحت فشار بود كه برخي مسايل را بيان كرد و بازيكنان نيز به دليل آنكه به موقع پول نگرفته‌ بودند تمركزشان به هم خورده بود. در ديدار با ملوان هم شكست خورديم و هيچ فردي در باشگاه و تيم شاهين بوشهر از آن بازي راضي نبود.

مديرفني تيم شاهين با اشاره به ديدار مهم اين تيم برابر ذوب آهن صدرنشين ليگ برتر عنوان كرد: هنوز براي شاهين هيچ چيز تمام نشده و مانند ابتداي فصل معتقدم مي‌توانيم در ليگ برتر حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشيم. اكنون مشكلات برطرف شده است.
مهاجراني ادامه داد: امشب نشستي با شماري از هواداران باشگاه شاهين دارم و اين جلسه در آستانه ديدار با ذوب آهن لازم است تا آنها كه از نتايج تيم راضي نيستند حرف‌هايشان را بزنند و من هم صحبت‌هايم را با آنها مطرح كنم.
تاریخ: 1389/7/10
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: