پناهي در گفت و گو با فارس: اگر تيم ملي كاراته به صربستان نميرفت خيليها انتقاد ميكردند
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون كاراته گفت: اگر تيم ملي را بدون سفر به صربستان و فقط با يك تدارك برون مرزي راهي مسابقات جهاني ميكرديم هم خيليها انتقاد ميكردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، نامناسب بودن زمان اعزام تيم ملي به صربستان با توجه به نزديكي به مسابقات جهاني و عدم داشتن فرصت كافي براي اصلاحات از يك سو و مشخص نبودن تركيب نهايي تيم اعزامي به جهان از سوي ديگر انقاد بسياري را نسبت به اين تورنمنت بين المللي همراه داشت كه عباس احمدپناهي در گفت و گو با خبرنگار فارس در اين خصوص توضيحاتي را ارائه داده است كه در زير مي خوانيد:
*آيا بهتر نبود در اين برهه از زمان اين سفر صورت نمي گرفت؟
ما بايد تيم ملي را به 2 ديدار تداركاتي اعزام مي كرديم كه بعد از تركيه نزديك ترين آن صربستان بود. اگر مي خواستيم هفته آينده آنها را به مسابقه ديگري بفرستيم، وضعيت بدتر مي شد. خود مربيان شرايط را مي دانستند و با اين اعزام موافق بودند. اگر به اين مسابقات هم اعزام نمي شديم خيلي ها مي گفتند كه چرا تداركات تيم ملي كم بود. مربيان معتقد بودند كه با اين سفر با شرايط ميزباني صربستان آشنا مي شوند، گويا اين مسابقات در همان سالن اصلي رقابت هاي جهاني برگزار شده است.
*چرا آناليزور و يكي ديگر از مربيان تيم ملي اعزام نشدند؟
از طرف ميزبان محدوديت داشتيم. آنها فقط به يك مربي و يك سرپرست مجوز داده بودند.
*از طرفي تيم خيلي دير اعزام شد و خيلي زود برگشت.
اينكه تيم خيلي زود برگشت و در فاصله كمي به شروع مسابقات اعزام شد، نظر خود كادر فني بود كه اين سفر در كوتاهترين زمان انجام شود.
*نتايج بدست آمده را چگونه ديديد؟
در مسابقات تداركاتي مدال مهم نيست، فقط آناليز حريفان و تعيين عيار ملي پوشان اهميت دارد.
*به نظر مي رسد فرصت كافي براي اصلاحات وجود نداشته باشد؟
بايد تا آخر هفته تركيب نهايي را مشخص كنيم و در روزهاي باقي مانده تنها به اصلاحات و آمادگي كامل تيم پرداخته شود.
*چرا تيم كاتا به اين مسابقات اعزام نشد؟
از آنجا كه كاتا احتمال آسيب ديدگي ندارد كادر فني آنها خواست كه به اتريش بروند تا فاصله بيشتري نسبت به مسابقات تركيه داشته باشند.
انتهاي پيام/
















