اردوي تيم ملي كشتي آزاد در ماسال امروز به پايان ميرسد
ورزش. كشتي. اردو
تهران - نخستين مرحله اردوي تيم ملي كشتي آزاد ايران براي حضور در بازي هاي آسيايي ۲۰۱۰گوانگ ژو عصر امروز در شهرستان ماسال به پايان ميرسد.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، آزادكاران اردونشين كه صبح و عصر دوشنبه تمرينات ايستگاهي و كار با وزنه را زيرنظر كادر فني تيم ملي برگزار كردند ، امروز نيز تمرينات مرور فن را در ماسال برگزار ميكنند كه اردونشينان با پايان يافتن اين مرحله از تمرين ، اردوي ماسال را نيز ترك خواهند كرد.
به اين ترتيب مرحله نخست اردوي آزادكاران كه از روز ۳۰شهريورماه در خانه كشتي تهران آغاز و از روز ۲مهرماه در شهرستان ماسال پيگيري شده بود، عصر امروز به پايان ميرسد.
محمدعلي صنعتكاران نايب رييس فدراسيون كشتي نيز روز يكشنبه با حضور در شهرستان ماسال ناظر بر تمرينات اردوي آزادكاران بود.
با تصميم كادر فني تيم ملي كشتي آزاد، مرحله دوم اردوي اين تيم نيز طي روزهاي ۱۸تا ۳۰مهرماه در صورت فراهم شدن شرايط لازم در اروميه برگزار مي شود.
آزادكاران تا زمان رقابتهاي كشتي بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰گوانگ ژو ،چهار مرحله اردو را در برنامه دارند و در روزهاي ۲۸آبان تا ۵آذرماه به مصاف حريفان آسيايي خود ميروند.
















