برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ملي پوش سانداي بانوان: حريفان مطرح و قدرتمندي در گوانگ ژو دارم

ورزش. ساندا. گانگ ژو
تهران - بانوي سانداكار اعزامي به بازي‌هاي آسيايي ‪ ۲۰۱۰‬گوانگ ژو گفت:
حريفان مطرح و قدرتمندي در گوانگ ژو دارم ولي با توجه به اين كه قهرماني جهان را در كارنامه دارم در بازي‌هاي آسيايي هم قهرمان خواهم شد.

خديجه آزاد پور قهرمان وزن منهاي ‪ ۶۰‬كيلوگرم بزرگسالان جهان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا خاطرنشان كرد: حريفان اصلي ام در گوانگ ژو ورزشكاراني از كشورهاي چين، كره جنوبي ، ويتنام و تايلند هستند.

وي اظهارداشت :مهمترين رقيب من در اين مسابقات از كشور چين است ولي با تمامي فنون سانداي آنها آشنا شده ام كه البته اين آگاهي را مديون كادر فني هستم .

آزادپور با تاكيد براين كه از ديدگاه من تمامي رقبايم در گوانگ ژو قدرتمند و قابل احترام هستند،يادآور شد : به عنوان مثال حريفان هندي از نظر قدرت بدني بسيار قوي هستند و فنون خاص خود را دارند كه گاهي خطرناك مي شود بنابراين تمامي رقبا براي من مهم به شمار مي‌روند.

قهرمان سال ‪ ۲۰۰۸‬آسيا در ماكائو با اشاره به آغاز اردوهاي آمادگي از ابتداي ارديبهشت ماه گفت :در خرداد ماه طي يك ديدار تداركاتي مسابقات حرفه‌اي ساندا در چين برگزار شد كه به مقام قهرماني دست يافتم و سپس در مسابقات قفقاز تركيه نيز مقام اول را كسب كردم.

وي ادامه داد: پس از اين دو ديدار با شركت در اردوي سه هفته‌اي چين با نفرات اول و دوم سانداي چين تمرينات منظمي را برگزار كرديم.

قهرمان جهان در پايان اظهار داشت: تمام تلاش خود را به همراه كادر فني و مسوولان فدراسيون به كار بسته‌ايم و اميدوارم به حق خود در گوانگ ژو دست يابيم.








تاریخ: 1389/7/21
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: