برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

احدی در گفتگو با مهر:شاید در بازی با سپاهان روی نیمکت ننشینم/ شهرآورد مساوی پرگل می‌شود

سرمربی موقت تیم فوتبال پیکان قزوین از احتمال غیبتش روی نیمکت این تیم در بازی با سپاهان در هفته یازدهم لیگ برتر خبر داد.

رضا احدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق گفت: من با احمدزاده آمدم و می‌خواستم پس از استعفای وی از باشگاه پیکان جدا شوم اما احمدزاده از من خواست تیم را خالی نکنم ولی با شرایطی که طی روزهای اخیر رخ داد، امروز نشستی با مسئولان باشگاه دارم و شاید در بازی با سپاهان روی نیمکت پیکان نشسته و تیم را ارنج و هدایت نکنم.

وی با بیان اینکه سرمربی تیم پیکان قرار است تا روز شنبه معرفی شود، اظهار داشت: در این مدت هر روز نام یک نفر را می شنیدم که می‌خواهد سرمربی شود اما به نظرم هنوز با کسی به توافق نرسیده اند. البته با شرایطی که در باشگاه وجود دارد، دوست دارم همین امروز جدا شوم و بروم، گرچه به من گفته اند مربی که با آن به توافق رسیده اند، تاکید دارد من بمانم. 

سرمربی موقت تیم فوتبال پیکان قزوین افزود: نفس این کارها قشنگ نیست که در برنامه تلویزیونی اعلام می‌کنند فعلا احدی تیم را تمرین می‌دهد تا سرمربی انتخاب شود، من تحت اختیار آنها نیستم زیرا خودم می‌خواستم بروم. در این وادی‌ها هم نیستم که بخواهم از این فرصت برای سرمربی شدن استفاده کنم، برایم هم مهم نیست چون می‌خواستم با احمدزاده بروم چون با وی آمده بودم.

احدی اضافه کرد: پس از رفتن احمدزاده، صبح‌ها که بیدار می‌شوم دلم نمی‌خواهد سر تمرین بیایم چون این کارها قشنگ نیست که با یک نفر دیگری به یک تیم بروید و پس از رفتن آن فکر ماندن در سر داشته باشید. اگر مسئولان هم پیشنهاد می‌دادند، من قبول نمی‌کردم سرمربی تیم شوم، امروز هم اصراری به ماندن ندارم.

وی در مورد اینکه آیا پیکان مستحق این نتایج بود؟، تاکید کرد: واقعا ما مستحق این نتایج نبودیم، در فوتبال ایران به غیر از مسائل فنی، شانس هم تاثیرگذار است. ما در چند بازی اگر شانس می‌آوردیم به نتایج بهتری می‌رسیدیم. ضمن اینکه تیم ما جوان بود و محرومیت‌ها و مصدومیت‌ها باعث می‌شد دستمان برای تعویض خالی باشد. قطعا مربی بعدی می‌تواند از 5 جای خالی در تیم استفاده کرده و با جذب نفرات جدید، مشکلات تیم را از بین ببرد و تیم خوبی را به مسابقات بفرستد.

سرمربی موقت تیم فوتبال پیکان قزوین که تجربه حضور در دو تیم سرخابی پایتخت را داشته است، در پایان در مورد دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس گفت: در این بازی هر تیمی که بتواند در درگیری‌های میانه میدان موفق‌تر باشد، می‌تواند شانس پیروزی‌اش را افزایش دهد. در مجموع فکر می‌کنم این بازی با تساوی پرگل به پایان برسد.

دیدار تیم‌های فوتبال پیکان قزوین و سپاهان اصفهان در هفته یازدهم رقابت‌‎های لیگ برتر ساعت 16 روز جمعه با قضاوت تورج حق وردی در ورزشگاه شهیدرجایی قزوین برگزار می‌شود.


تاریخ: 1389/7/21
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: