برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آقاكوچكي در گفت‌وگو با فارس: محروميت‌ها در روند رو به ‌رشد بسكتبال با ويلچر ايران تاثيري نداشته است

خبرگزاري فارس: رئيس انجمن بسكتبال با ويلچر گفت: انگيزه‌ تيم‌ها و بازيكنان در ليگ‌ نشان مي‌دهد محروميت از حضور در عرصه‌هاي بين‌المللي در روند روبه‌رشد اين رشته تاثيري نداشته است.


سيد عباس آقاكوچكي در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره آغاز رقابت‌هاي ليگ برتر بسكتبال با ويلچر اظهار داشت: مرحله اول دهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر بسكتبال با ويلچر در گروه "الف " از پنجشنبه گذشته آغاز شد كه با صدرنشيني سايپا كهريزك به پايان رسيد.
وي درباره سطح اين رقابت‌ها عنوان كرد: مسابقات اين دوره از سطح بالايي برخوردار بود. در برخي از مسابقات تيم‌ها با نتايج بالاي 80 مقابل هم به برتري مي‌رسيدند. به جرات مي‌توان گفت حتي در بسكتبال افراد سالم نيز بازي‌هايي با اين نتايج كمتر برگزار مي‌شود.
آقاكوچكي تصريح كرد: بازيكنان ملي‌پوش و حتي لژيونرهاي ايران كه خارج از كشور بازي مي‌كنند در اين دروه حضوري فعال داشتند كه اين نشان دهنده آن است كه تحريم‌ها در روند روبه‌رشد بسكتبال با ويلچر تاثيري نداشته است.
وي تصريح كرد: اگر كسي از محروميت ما در بسكتبال با ويلچر خبر نداشته باشد و اين مسابقات را از نزديك تماشا كند متوجه نمي‌شود كه ما از حضور در رقابت‌هاي بين‌المللي محروم هستيم.
رئيس انجمن بسكتبال با ويلچر درباره رفع محروميت از اين رشته گفت: به دنبال راهي هستيم تا اين محروميت هر چه زودتر لغو شود يا حداقل از ميزان آن كاسته شود. تمام نيرو و امكانات خود را براي اين منظور به كار بسته‌ايم تا پس از لغو محروميت ايران بار ديگر قدرت خود را به جهان نشان دهيم. از طرف ديگر اين موضوع باعث شده انگيزه مضاعفي در بين بازيكنان و باشگاه‌ها ايجاد شود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/7/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: