برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته سيزدهم ليگ برتر تنيس/ سيمين سپاهان اصفهان همچنان پيشتاز است

خبرگزاري فارس: در پايان هفته سيزدهم ليگ برتر تنيس، سيمين سپاهان اصفهان باز هم صدرنشين باقي ماند.


به گزارش خبرگزاري فارس، در مجموعه ورزشي انقلاب تهران و به سرداوري بهمن عباسي از تهران دو تيم گاز تهران و سيمين سپاهان اصفهان به مصاف هم رفتند كه در نهايت اين اصفهاني بودند كه به روند پيروزي هاي خود ادامه داده و توانستند يك پيروزي ديگر را در كارنامه خود ثبت كنند. سپاهان در اين بازي با نتيجه 4 بر 2 برد و با 48 امتياز صدرنشين باقي ماند.
گاز تهران نيز به رغم اين شكست با 39 امتياز همچنان سوم است.

همزمان با اين ديدار و در زمين هاي ديگر مجموعه انقلاب تهران دو تيم افراء تهران و راه و ترابري اصفهان به سرداوري سعيد سهرابي رودروي هم قرار گرفتند. اين مسابقه با نتيجه 4 بر 2 به نفع راه و ترابري اصفهان به پايان رسيد.

در تبريز و مجموعه تنيس شهيد خياباني اين شهر فولاد گستر تبريز ميزبان بنياد آريانپور تهران بود و در نهايت توانست با نتيجه 4بر 2 به برتري دست يابد.

در زمين هاي تنيس المپيك كيش دو تيم البرزگاز كيش و آپت تهران به مصاف هم رفتند. اين بازي كه ساعت ها به طول انجاميد با نتيجه 3 بر 3 پايان يافت و دو تيم امتيازات را تقسيم كردند. سرداوري اين مسابقه برعهده سيد عادل برقعي بود.
البرز گاز كيش با اين تساوي باز هم در رده دوم باقي ماند.

جدول رده بندي:
1- سيمين سپاهان اصفهان 48 امتياز
2- البرز گاز كيش با 45 امتياز
3- گاز تهران با 39 امتياز
4- آپت تهران با 37 امتياز
5- راه و ترابري اصفهان با 25 امتياز
6- فولاد گستر تبريز با 22 امتياز
7- بنياد آريانپور تهران با 20 امتياز
8- افرا تهران با 17 امتياز
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: