دلبوسكه: به گوارديولا و مورينيو خرده نگيريد
به نقل از ماركا اسپانيا، در حالي كه تمامي اهالي فوتبال از جمله بازيكنان تيم ملي اسپانيا به جشن ساليانه آستوريا و خانواده سلطنتي اين منطقه از اسپانيا دعوت شده بودند تنها 10 بازيكن به همراه دلبوسكه و آراگونس (مربي پيشين تيم ملي) به اين مراسم رفتند و جوايز خود را دريافت كردند.
هر چند اين اتفاق خشم غير قابل انكار وليعهد اسپانيا، دن فليپ و همسرش پرنسس دنيا لتيسيا را در پي داشت اما ويسنته دلبوسكه در سخنراني خود بر اين نكته تاكيد كرد كه نبايد به مورينيو يا گوارديولا خرده گرفت.
او گفت: آنها مجبور بودند بازيكنان خود را در اردو نگه دارند و تا همينجا نيز به قدر كافي با تيم ملي همكاري داشتهاند.
در اين مراسم راموس و كاسياس با مجوزي كه در دقايق پاياني از مورينيو گرفتند حضور داشتند و چاوي ارناندس نيز به دستور گوارديولا توانست با پرواز اختصاصي خانواده سلطنتي براي چند ساعت به آستوريا سفر كند و خيلي سريع به اردوي بارسلونا ملحق شود.
در اين مراسم بزرگ و باشكوه، رافائل نادال قهرمان تنيس اسپانيا و مرد شماره يك تنيس جهان، فرناندو آلونسو قهرمان فرمول يك اروپا، مايكل شوماخر راننده محبوب اروپا نيز حضور داشتند.
















