سعيدلو: وجود دو تيم ملي همزمان در كاراته نشانگر توانايي جوانان است
ورزش. رزمي. كاراته
تهران- علي سعيدلو در ديدار با اعضاي تيمهاي ملي كاراته اعزامي به مسابقات جهاني صربستان و بازيهاي آسياي گوانگ جو، گفت: وجود دو تيم ملي همزمان در رشته كاراته نشانگر توانايي جوانان ايران زمين است.
به گزارش روز شنبه ايرنا، علي سعيدلو خاطرنشان كرد: ورزش براي سلامتي و بالابردن عزت نفس انسان است و عناوين و مقامهايي كه به دست ميآيد رفتني است و آنچه ميماند عزت و سربلندي خواهد بود.
سعيدلو افزود: باعث خوشحالي خواهد بود اگر ديگر فدراسيونها نيز همانند كاراته به طور همزمان دو تيم ملي داشته باشند.
رييس سازمان تربيت بدني با تاكيد بر اينكه كاراته از جمله رشتههاي مورد اقبال جامعه است افزود: شما از كشوري پا به عرصه مسابقات جهاني و آسيايي خواهيد گذاشت كه در دنيا به عنوان مهد تلاش و همت و استقلال ميشناسند و امروز جمهوري اسلامي ايران به عنوان نماد يك كشور با عزت و افتخار و مستقل در دنيا مطرح است.
وي گفت: با توجه به اينكه ورزشكاران در عرصه مسابقات مختلف با جوانان كشورهاي ديگر روبرو ميشوند، تلاش كنيد فرهنگ غني ايراني و اسلامي را به آنها نشان بدهيد.
وي افزود: اين مهم با رفتار و شخصيت بالاي شما اتفاق ميافتد.
سعيدلو ادامه داد: سعي كنيد با رفتار خوب خود به همه دنيا نشان بدهيد كه فرهنگ و تمدن بالايي برخورداريد.
رييس سازمان تربيت بدني اذعان كرد: در شكست صبور و خويشتن دار باشيد و هنگام پيروزي هم مغرور نباشيد تا شخصيت بالاي شما را خوب بشناسند.
وي با تاكيد بر اينكه پاداش به قهرمانان داراي يك نظم عادلانه شده است گفت : ما در بحث پاداش به قهرمانان دو شاخصه را مد نظر قرار داديم اول اينكه تعادل را بين همه برقرار كرديم و الان ورزشكاران آسيايي و جهاني و المپيكي ميدانند كه پس از كسب مدال چه مقدار پاداش ميگيرند و بحث دوم اينكه پاداشها نسبت به قبل دو برابر شده و در آينده بازهم افزايش خواهد يافت.
سعيدلو اضافه كرد: اشتغال،مسكن، بيمه و آينده قهرمانان همواره دغدغه بوده كه ما اين موارد را هم در نظر داريم و از اين رو درباره مسكن، هر قهرماني كه مدال بگيرد در صورتي كه شرايط را داشته باشد صاحب مسكن خواهد شد و اشتغال شما هم مسالهاي حل شدني است.
وي در پايان اعلام كرد كه به همه نفرات تيمهاي ملي كاراته كه عازم مسابقات جهاني و آسيايي هستند و همچنين مربيان ۵۰ميليون ريال به عنوان پاداش اعطا شود.
















