هندبال جوانان آسیا- تهرانناری: بحرین را جدی نگرفتیم/ امیدوارم قطر حریف بعدی ما باشد
به گزارش خبرنگار مهر، نقی ناری پس از دیدار تیم هندبال جوانان کشورمان برابر بحرین در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب گفت: بازیکنان تیم ما با تفکر اینکه تیم بحرین به امارات باخته بود، پس از این تیم ضعیفتر است خود را در این دیدار از پیش برنده می دانستند و همین مسئله باعث شد تا نیمه اول خوب بازی نکنند.
وی جدی نگرفتن تیم بحرین را ناشی از جوانی تیم کشورمان عنوان کرد و افزود: سجاد استکی در دقایق اول مسابقه از لحاظ فنی عملکرد خوبی نداشت به همین خاطر در نیمه دوم کمتر از او استفاده کردیم.
سرمربی تیم هندبال جوانان ایران خاطر نشان کرد: تیم ما باید اردوها و دیدارهای تدارکاتی بیشتری را ببیند. عمده مشکل ما در دیدار برابر بحرین این بود که به این بازی هم به عنوان بازی تدارکاتی نگاه کردیم.
وی در مورد حریف مرحله نیمه نهایی بازیکنان ایران تصریح کرد: برای ما فرقی نمی کند که با کدام تیم در مرحله نیمه نهایی روبهرو می شویم هر کدام از تیمهای گروه دوم به این مرحله صعود کنند و حریف ما شوند تلاش می کنیم تا آن را شکست دهیم، البته دوست داریم اولین حریف ما در نیمه نهایی تیم قطر باشد تا با پیروزی بر این تیم به فینال برسیم.
ناری در مورد داوری بازی بین ایران و بحرین گفت: داوری بازی ما برعهده کوبلی از لبنان بود که به نظر من عملکرد خوبی نداشتند.
دوازدهمین دوره رقابتهای هندبال قهرمانی جوانان آسیا با حضور هفت تیم در تهران برگزار می شود.
برنامه کشتیگیران آزاد و فرنگی در بازیهای آسیایی هانگژو اعلام ...
طاهره آذرپیوند از پس حریف قدرتمندش برنیامد
دنیا آقایی به مدال نقره کوراش زنان رسید
برد قاطع لورکوزن و صعود به صدر جدول بوندسلیگا
شروع عجیب هفته هفتم لیگ جزیره/ نخستین شکست سیتی و ادامه تیرهروزیهای ...
بایرن از شکست برابر لایپزیگ گریخت
با ورزش
محفوظ است.