برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جشن و پايكوبي شبانه بازيكنان شالكه پس از تساوي با اينتراخت

شنبه شب و در پايان ديدار اينتراخت فرانكفورت و شالكه كه با تساوي بدون گل به پايان رسيد،‌تعدادي از بازيكنان تيم ميهمان (شالكه) بهانه خوبي براي جشن و پايكوبي يافتند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه بيلد، در پايان اين بازي،‌مانوئل نوير، كلاس يان هونتلار ، ‍جرامين جونس و لوكاس اشميتز در محله بانهوفسويرتل فرانكفورت به يك كلاب رفته و در ميهماني شبانه اي شركت كردند

البته فليكس ماگات، مربي شالكه واكنش بدي نسبت به اين ماجرا نداشت:« هيچ قانون و دستور خاصي براي زمان بازگشت بازيكنان به هتل وجود نداشت و صبح روز بعد تمام بازيكنان در تمرين تيم حاضر بودند»

اين در حالي است كه در سالهاي گذشته، فليكس ماگات به خاطر سخت گيري هاي فراوانش در جلسات تمريني و مسائل انضباطي در تركيب تيمش مشهور بود. البته اگر اين خبر تائيدشود، اين بازيكنان ممكن است به دردسر بيفتند.
تاریخ: 1389/8/3
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: