ميرزايي: با حضور در مسابقات كشتي آسيايي دوباره اوج ميگيرم
ورزش. كشتي. جمال ميرزايي
همدان - نفر اول وزن ۸۴كيلوگرم مسابقات انتخابي تيم ملي كشتي آزاد كشور گفت: بسيار خوشحالم كه عنوان نخست اين رقابت درون اردويي را كسب كردم و با حضور در بازيهاي آسيايي براي رسيدن به قهرماني دوباره اوج ميگيرم.
جمال ميرزايي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در اين رقابت ها به رغم برتري مقابل حريفان، اما با آمادگي كامل كشتي نگرفتم و مي خواهم تا قبل از بازيهاي آسيايي گوانگ ژو به شرايط ايده آل بدني برسم.
وي اضافه كرد: ديگر طاقت دوري از تيم ملي كشتي آزاد را ندارم و ميكوشم تا بازيهاي المپيك ۲۰۱۲لندن نفر اصلي اين وزن باشم.
اين كشتي گير همداني اظهار داشت: ماهها دوري از اردوي تيم ملي شرايط سختي را برايم رقم زد، اما اين بار ميخواهم از فرصت در اختيار گذاشته شده به نحو احسن استفاده كنم.
جمال ميرزايي صبح جمعه گذشته با برتري مقابل حريفان ملي پوش خود در وزن ۸۴كيلوگرم، جواز حضور در بازيهاي آسيايي گوانگ ژو چين را به دست آورد.
















