برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/مسابقات كشتي فرنگي دانشجويان جهان- تورينو/ هر سه نماينده روز دوم ايران فيناليست شدند

خبرگزاري فارس: جاسم اميري، عادل بالي‌تبار و محمدرضا اكبري هر سه نماينده روز دوم كشتي فرنگي ايران در مسابقات دانشجويان جهان فيناليست شدند.


به گزارش خبرگزاري فارس،‌ رقابت‌هاي كشتي فرنگي قهرماني دانشجويان جهان از روز گذشته در تورينوي ايتاليا آغاز شده است.
در حالي كه در روز اول اين پيكارها، يك مدال طلا، يك نقره و دو برنز از آن شاگردان حسن رنگرز شد،‌ روز دوم مسابقات جهاني با سه فيناليست براي تيم ايران همراه بود.
براين‌اساس جاسم اميري با شكست حريفاني از مولداوي، بلاروس و تركيه به فينال 60 كيلو راه يافت.
اميري عصر امروز براي كسب مدال طلا برابر حريفي از آذربايجان قرار مي‌گيرد.
عادل بالي‌تبار در 74 كيلو كشتي‌گيران اسپانيا،‌ تركيه و بلاروس را از پيش رو برداشت و آخرين مبارزه‌اش براي قرار گرفتن بر سكوي اولي را برابر نماينده روسيه برگزار مي‌كند.
محمدرضا اكبري در 96 كيلو نيز برابر حريفاني از يونان، اوكراين و تركيه به برتري رسيد و براي دستيابي به مدال طلا به مصاف حريفي از ايتاليا مي‌رود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/8
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: