برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تعداد فرنگي كاران اردوي چهارم تيم ملي كاهش مي‌يابد

ورزش. كشتي. اردو
تهران - چهارمين اردوي آماده‌سازي تيم ملي كشتي فرنگي ايران به منظور حضور در بازي‌هاي آسيايي ‪ ۲۰۱۰‬گوانجو در حالي آغاز مي‌شود كه اردونشينان كمتري در اين مرحله از تمرين‌ها حضور خواهند داشت.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا، طبق برنامه‌هاي آماده‌سازي كادر فني تيم ملي كشتي فرنگي كشورمان براي حضور در بازي‌هاي آسيايي ‪ ۲۰۱۰‬گوانگجو ، سومين مرحله اردوي ملي پوشان فردا - دوشنبه - به پايان مي‌رسد.

در همين زمينه مرحله چهارم و پاياني اردوي فرنگي كاران نيز متعاقب آن در حالي آغاز خواهد شد كه برخي ملي پوشان نظير سعيد عبدولي با دو روز استراحت تمرين‌هاي خود را از سر مي‌گيرد و برخي فرنگي كاران ديگر نيز با سه روز استراحت به خانه كشتي باز مي‌گردند تا در شرايط مسابقه قرار گيرند.

در ابتداي اين اردو كشتي گيران به تمرينات سرعتي با حجم كم مي‌پردازند تا ملي پوشان با كنترل وزن دقيق تر، آماده حضور در بازي‌هاي آسيايي شوند.

به همين دليل در اين مرحله از اردوي آماده‌سازي تيم ملي، تعداد كشتي گيران اردونشين نسبت به اردوهاي قبلي كمتر مي‌شود.

از سويي ديگر فرنگي كاران اردونشين صبح امروز نيز تمرينات شاداب و نفس گيري را زيرنظر كادر فني تيم ملي برگزار كردند و قرار است صبح فردا با تمرينات ويژه و مرور فن، اين مرحله از اردو را به پايان برسانند.

مراحل دوم و سوم اردوي فرنگي كاران ،مهمترين مرحله اردوي ملي پوشان است كه اردونشينان با حضور در اين تمرين‌ها در شرايط آمادگي بالا و مطلوب قرار گرفتند.

تيم كشتي فرنگي براي حضور در بازي‌هاي آسيايي ‪ ۲۷‬آبان ماه راهي گوانگجو مي شود تا در روزهاي ‪ ۳۰‬آبان تا دوم آذرماه به مصاف رقباي خود بروند.








تاریخ: 1389/8/9
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: