/حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت تهران/ تشويق مدافع اخراجي و حمايت نوجوانان از بزرگسالان
خبرگزاري فارس: مدافع كنار گذاشته پرسپوليس از سوي تماشاگران اين تيم تشويق شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي بازيكني كه از سوي علي دايي سرمربي پرسپوليس كنار گذاشته شده در ورزشگاه حاضر شد و در جايگاه ويژه نشست. هواداران پرسپوليس او را تشويق كردند و در حمايت از اين بازيكن اخراجي شعارهايي سر دادند.
*حدود 50 نفر از تماشاگران حاضر در ورزشگاه حامي تيم نفت تهران هستند. اين افراد كه بيشتر از تيمهاي نوجوانان و جوانان تيم نفت هستند تيم بزرگسال خود را تشويق ميكنند و در جايگاه استقلاليها نشستهاند.
*پيش از شروع مسابقه سرود پرسپوليس از بلندگوي ورزشگاه پخش شد.
* كريم باقري پس از اينكه با بازيكنان براي گرم كردن به زمين آزادي آمد همراه آنها به داخل رختكن نرفت و روي نيمكت نشست.
*دو تيم با پلاكاردي در حمايت از روز 13 آبان روز دانش آموز وارد زمين شدند.
*علي دايي پيش از شروع مسابقه به سمت نيمكت نفت رفت و به كادر فني اين تيم خوشامد گفت. حسين فركي سرمربي نفت در تيم ملي مربي علي دايي بود.
* در دقيقه 21 كه داور به سود نفت تهران پنالتي اعلام كرد علي دايي به شدت به اين تصميم داور معترض بود و معتقد بود خطاي پنالتي رخ نداده است.
بازي دو تيم تا دقيقه 30 با نتيجه يك بر يك در جريان است.
انتهاي پيام/
















