برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باقري: فعلا قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم

ورزش. فوتبال. پرسپوليس. كريم باقري
تهران - كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با كاشاني و دايي در مورد برگزاري بازي خداحافظي خود گفت و گو كرده ام اما فعلا قصد بازنشستگي ندارم.

به گزارش جمعه شب خبرنگار ايرنا، كريم باقري پس از برتري تيم پرسپوليس مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران ادامه داد: هنوز در خودم توانايي بازي كردن را مي‌بينم و هر زمان احساس كنم ديگر آمادگي لازم را ندارم، از فوتبال كناره‌گيري خواهم كرد.

وي در مورد نيمكت نشيني‌اش در هفته‌هاي اخير گفت: مصدوميتي كه داشتم، باعث دوري ام از شرايط مطلوب آمادگي بدني شد و به اين دليل با نظر علي دايي در تركيب اصلي تيم پرسپوليس حضور نيافتم.

باقري افزود: هر موقع سرمربي تيم پرسپوليس، من را در تركيب قرار دهد با تمام توانم در خدمت تيم خواهم بود.

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد: در خودم توانايي بازي كردن در تمام ‪ ۹۰‬دقيقه يك مسابقه را مي‌بينم و تا پايان اين فصل نيز در ميادين حضور خواهم يافت.











تاریخ: 1389/8/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: