برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استان البرز قهرمان مسابقات كاراته پسران كشور شد

ورزش. رزمي. كاراته
تهران - رقابت‌هاي كاراته قهرماني كشور در بخش پسران به ميزباني اصفهان برگزار شد كه در پايان تيم استان البرز عنوان قهرماني را به خود اختصاص داد.

به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از سايت فدراسيون كاراته، اين مسابقات به منظور گراميداشت ‪ ۱۳‬آبان ماه(روز دانش آموز) برگزار شد.

در مراسم افتتاحيه اين پيكارها استاندار اصفهان، مدير كل تربيت بدني استان اصفهان، مديرعامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان، سرپرست هيات كاراته استان و جمعي از مقامات كشوري و لشكري حضور داشتند.

پيكارهاي فوق در سالن شهيد بهشتي باغ ابريشم اصفهان و با حضور ‪ ۴۹۹‬شركت كننده از ‪ ۲۸‬استان كشور برگزار شد.

همچنين ‪ ۴۵‬كاراته كا با درجات جهاني، آسيايي و ملي اين مسابقات را قضاوت كردند.

در مجموع امتيازات دو بخش كاتا و كوميته تيم البرز قهرمان شد و تيمهاي تهران و گيلان به طور مشترك دوم شدند.

همچنين تيم استان قم نيز عنوان سوم اين رقابتها را به خود اختصاص داد.

در كاتاي تيمي تيم توابع تهران قهرمان شد و در كاتاي انفرادي ابولفضل شهجردي در استان مركزي و امير علي زنجاني از قم در رده‌هاي سني مختلف به مدال طلا رسيدند.

در كوميته انفرادي مرتضي عوام نژاد و مسعود رحيمي از قم، محمد شجاعي از توابع تهران، سعيد كنعاني، رامين قراگزلو و ميعاد ياري از استان البرز، شاهين بلالايي، عماد مژده‌اي و سينا يزداني از گيلان، مهدي حسيني از آذربايجان شرقي عناوين نخست اوزان مختلف را كسب كردند.







تاریخ: 1389/8/15
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: