سرمربي تيم ملي كاراته بانوان: در گوانگجو مدال ميگيريم
ورزش. كاراته. ارباب. گونگجو
شهرري - سرمربي تيم ملي كاراته بانوان با اشاره به روحيه بسيار بالاي اعضاي تيم ملي كاراته براي حضور در مسابقات آسيايي گوانگجو گفت:اين تيم بطور يقين در مسابقات آسيايي موفق به كسب مدال ميشود.
فرخناز ارباب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي نخستين بار تيم ملي كاراته بانوان ايران در رده سني بزرگسالان و با حجاب كامل در مسابقات آسيايي حاضر خواهد شد.
وي اظهار داشت: از زماني كه حضور بانوان كاراته كاي ايران در بازيهاي آسيايي رسمي شد، انگيزه و انرژي ملي پوشان دوچندان شده و تمرينات تيم ملي بصورت مداوم و با انگيزه برگزار ميشود.
سرمربي تيم ملي كاراته بانوان گفت: اردوي تيم ملي كاراته بانوان ايران كه از ۲۹مرداد ماه آغاز شد شامل بدنسازي و تكنيك و تاكتيك است و تا اعزام به بازيهاي آسيايي با جديت و پشتكار بيشتر دنبال ميشود.
وي همچنين با بيان اينكه براي حضور در بازيهاي آسيايي پوشش بازيكنان اين تيم تاييد شده است گفت: مجوز حضور بانوان كاراته كار صادر شده و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
ارباب با اشاره به حضور تيم ملي كاراته بانوان ايران در رده سني جوانان و اميد در مسابقات قهرماني آسيا در هنگ كنگ گفت: در اين رقابتها تيم ايران در مجموع بانوان و آقايان مقام نخست آسيا را بدست آورد .
وي بيان داشت: در حال حاضر از تمامي رقباي آسيايي خود شناخت خوبي داريم و از اين مسابقات دست خالي برنمي گرديم .
او با بيان اينكه تيم ملي كاراته بانوان بيست و هفتم آبانماه به اين مسابقات اعزام ميشود اظهارداشت : مسابقات بانوان روزهاي سوم، چهارم و پنجم آذر ماه برگزار ميشود.
در اين رقابتها حميده عباسعلي در وزن ۶۸كيلوگرم از شهرري، پگاه زنگنه در ۶۸كيلوگرم از كرمانشاه ، يگانه چالاكي در وزن -۵۵كيلوگرم از گيلان و فاطمه قاسمي در وزن -۵۰كيلوگرم از مازندان اعضاي تيم ملي كاراته بانوان ايران را در مسابقات آسيايي گوانگجو تشكيل ميدهند.ك/۳
















