تارتار: روي نقاط ضعف تيم نفت كار كردهايم
جام جم آنلاين: هرچند تيم ملي اميد ، در نخستين بازي خود با ناهماهنگيهايي در خطوط 3 گانه ، از جمله كارهاي دفاعي روبهرو بود؛ ولي اين تيم حتي توانايي قهرماني بازيهاي آسيايي را داراست.
مهدي تارتار، سرمربي جوان تيم راهآهن با اعلام اين جمله، دعوت چند بازيكن از اين باشگاه به تيم ملي و تيم اميد را ركوردي بيسابقه در تاريخ راهآهن ذكر كرد و گفت: ما با رفتن بازيكناني چون كاميابينيا و خليل آزاد به گوانگجو تحت فشار قرار گرفتهايم؛ ولي به هر حال تيم ملي و اميد را در اولويت ميدانيم و دعوت پرشمار بازيكنان راهآهن را نيز افتخاري بزرگ براي خود تلقي ميكنيم.
تارتار در مورد بازي روز جمعه تيمش با نفت تهران نيز به «جامجم» گفت: نفت را تيمي جوان، دونده، يكدست و جنگنده ميدانيم كه داراي مشكلات و نقاط ضعفي در خطوط 3 گانه است. ما دقيقا روي همين نقطه ضعفها كارميكنيم و اميدواريم به نتيجهاي خوب برسيم.
تاریخ: 1389/8/18
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















