برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

از بوسان تا تيان‌جين، از تيان‌جين تا اروميه؛ داستان دنباله‌دار ايران و هند ایران و چین در‌ فینال ‌

ورزش > والیبال  - با وجود شگفتی‌های به‌وقوع پیوسته در مرحله یک چهارم نهایی دومین دوره مسابقات والیبال جام کنفدراسیون آسیا (AVC کاپ)، دست سرنوشت دوباره 2 تیم ایران و چین را پس از جدال داغ سرگروهی در بازی‌های مقدماتی بار دیگر برابر هم قرار داد

چین ‌تایپه و هند با وجود خلق شگفتی در ناکام گذاشتن 2 مدعی دیگر قهرمانی، استرالیا و کره‌جنوبی، در مصاف‌های مجدد نیز حریف ایران و چین نشدند‌.

تکرار تاریخ

برای چندمین بار در طول تاریخ، تیم ملی والیبال ایران با عبور از سد تیم هند راهی مرحله بالاتر در رقابت‌های آسیایی شد و باز هم بخش تلخ رویارویی قدیمی 2 تیم نصیب هند و بخش شیرین رقابت میان تیم‌های ملی والیبال 2 کشور که از بازی‌های آسیایی 1958 توکیو آغاز شد، سهم ایران بود.

داستان بازی‌های مهیج و نزدیک 2 تیم از سال 2002 و بازی‌‌های آسیایی بوسان آغاز شد، که تیم ایران برای رسیدن به مرحله نیمه‌پایانی در شرایطی دشوار 3 بر 2 هند را برد و پس از 44 سال دوباره به مدال نقره رسید. بار دوم این اتفاق در شهر «تیان‌جین» چین افتاد و این بار در جام ملت‌های آسیا در شرایطی که ایران 2 بر صفر از هند عقب افتاده بود، امیر حسین منظمی به‌عنوان تعویض طلایی پارک‌کی‌ون به داد تیم ایران رسید و ایران آن بازی را نیز همانند بوسان 3 بر 2 برد. دیروز در ارومیه تاریخ یکبار دیگر تکرار شد.‌

کشاورزی؛ برگ برنده ایران

ایران 3- هند 2  گیم‌ها (18-25، 25-22، 25-20، 17-25، 11-15)

ایران برخلاف روزهای قبل این بار یک تغییر نسبت به بازی‌های پیشین داشت و معدنی در غیاب محمد موسوی یکی از یاران کلیدی و مصدوم خود جواد محمدی‌نژاد را در ترکیب اصلی قرار داد. معروف، نادی، نظری‌افشار، عبد‌الرضا علیزاده، محمد کاظم، حمزه‌زر‌ینی و محمدی‌نژاد ترکیب شروع‌کننده تیم ایران را تشکیل می‌دادند. هندی‌ها خشنود از پیروزی مقابل کره این بار با روحیه‌ای متفاوت با بازی قبلی به دیدار تیم ایران آمدند.

ست اول را تیم ایران به آسانی برد. توپ‌رسانی خوب این فرصت را به معروف داد تا با ارسال پاس‌های متنوع شرایط ایده آلی را برای اسپکر‌های ایران فراهم آورد. هندی‌ها با کم‌آوردن در برابر سرویس‌های هدفدار تیم ایران کمتر مجالی در حمله روی تور برابر یاران بلند‌قامت ایران پیدا کردند.

ست دوم هم با شروع بازی خوب تیم ایران، همراه بود؛ تا امتیاز 8 بر 5 . ‌ از این لحظه‌ این تیم هند بود که با سرویس‌های خطرناک و شکل‌گیری کار گروهی‌اش به لطف دفاع وسط تور و حملات از پشت خط «سانجی کومار» و «گورچاند سینگ» در جلوی تور از ناهماهنگی تیم ایران بیشترین سود را برد و توانست با برتری 25 بر 22 بازی را به تعادل بکشد. ست سوم هم به دلخواه تیم هند پیش رفت. سردرگمی تاکتیکی تیم ایران و افت معروف درکنار نزول روحی بازیکنان شرایط سختی را به‌وجود آورد.

حتی تعویض‌های پیاپی تیم ایران و بیرون کشیدن بازیکنان اصلی همانند محمدکاظم، زرینی و معروف هم مانع از برتری تیم به‌خود آمده هند در این ‌ست‌ نشد و هندی‌ها با پیروزی25 بر 20 در شرایط ایده‌آل برای کسب پیروزی و محقق شدن رؤیای چند ساله‌شان در رسیدن به یک جام آسیایی قرارگرفتند . اگر در روز بازی با چین‌ آرش کمالوند تعویض‌ طلایی لقب گرفت، این‌عنوان در بازی شب گذشته از آن آرش کشاورزی بود؛ بازیکنی که در ست‌های چهارم و پنجم برنامه تاکتیکی هند را به‌هم ریخت و یکی از دلایل برتری تیم ایران در این بازی نفسگیر معرفی شد. ‌‌

غافلگیر شدیم

در پایان دیدار تیم‌های ایران و هند، حسین معدنی این بازی را یکی از دشوارترین بازی‌های تیم ایران در چند سال اخیر خواند و عنوان داشت از نیمه راه ‌ست دوم کاملاً در برابر سرویس‌های صد درصد قدرتی با کمترین خطا غافلگیر شدیم.

وی در مورد استفاده نکردن از کشاورزی از ابتدای بازی گفت: خوشبختانه در این پست بازیکنان جانشین خوبی برای زرینی داریم و در ابتدا ترجیح دادم از کمالوند استفاده کنم که به‌دلیل ارتفاع اسپک می‌توانست مؤثرتر باشد. معدنی در پاسخ به این سؤال که قول قهرمانی تیم ایران را برای دومین‌بار متوالی در فینال AVC کاپ می‌دهد یا خیر گفت: «ان‌شاءالله که اینطور خواهد شد.‌»

تاریخ: 1389/5/15
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: