برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باشگاه نفت در عدم حضور نيروي انتظامي مقصر نبود فركي: مي‌دانستم مقابل راه‌آهن پيروز مي‌شويم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با تمريناتي كه انجام داده بوديم، مي‌دانستم مقابل راه‌آهن پيروز مي‌شويم.


به گزارش خبرگزاري فارس، حسين فركي پس از برتري يك بر صفر مقابل راه آهن اظهار داشت: هدف ما پيش از اين بازي اين بود كه بتوانيم شرايط بازيكنان را تغيير دهيم و به همين علت ورزشگاه محل بازي را از اكباتان به دستگردي تغيير داديم و خوشبختانه اين موضوع جواب داد.
وي ادامه داد: به دليل جوان بودن 2 تيم، بازي پر تحركي را شاهد بوديم. كادرفني هر 2 تيم هم به خوبي حريف خود را آناليز كرده بودند.
سرمربي نفت تاكيد كرد: با برنامه ريزي و تمرين‌هايي كه داشته بوديم، مي‌دانستم در اين بازي به پيروزي مي‌رسيم.
فركي گفت: در بازي‌هاي گذشته خود با بي دقتي و بدشانسي نتايج خوبي را كسب نكرده بوديم، اما در روزهاي گذشته سعي كرديم بازيكنان را از لحاظ روحي و رواني تقويت كنيم كه از اين كار نتيجه گرفتيم.
وي در مورد عدم حضور نيروي انتظامي در ورزشگاه گفت: نبود نيروي انتظامي هر 2 تيم را نگران كرده بود، اما اين موضوع غير قابل پيش بيني بود و علت آن هم باشگاه نفت نبود.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/8/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: