برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نماينده تنگستان خواستار بركناري رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال شد

ورزش. فوتبال. ليگ برتر. داوري
بوشهر - نماينده مردم دشتي و تنگستان در مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به عملكرد ضعيف سعيد بخشي زاده داور ديدار روز گذشته تيم‌هاي استقلال تهران و شاهين بوشهر، رييس كميته داوران و داور اين ديدار بايد بركنار و از ادامه كار محروم شوند.

حجت‌الاسلام سيد محمد مهدي پورفاطمي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت : تيم شاهين بوشهر در بازي ديروز خود در مقابل تيم استقلال تهران از داوري ناعادلانه شكست خورد.

وي با بيان اينكه حق تيم پر طرفدار شاهين بوشهر در اين ديدار ضايع شده است تصريح كرد: پنالتي‌هايي كه در اين بازي به سود استقلال گرفته شد، اصلا پنالتي نبود و اين در حالي است كه داور مسابقه يك صحنه پنالتي مسلم را براي تيم شاهين بوشهر نگرفت.

پورفاطمي بيان كرد: رييس كميته داوران توجهي به نظر كارشناسان داوري نمي كند.

وي با بيان اينكه مردم شريف استان بوشهر مراتب گلايه و نارضايتي خود را از نحوه داوري بازي روز گذشته استقلال تهران و شاهين بوشهر اعلام كرده اند گفت: از رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني مي‌خواهيم نظارت كامل و جدي بر كار فدراسيون فوتبال و كميته داوران داشته باشند.

وي درباره استفاده نكردن از داوران استان بوشهر در بازي‌هاي مسابقات فوتبال ليگ برتر كشور گفت: اين در حالي است كه چهار داور همشهري مسعود عنايت در ليگ برتر به داور وسط و كمك داور قضاوت مي‌كنند.

ديدار ديروز استقلال تهران و شاهين پارس بوشهر در مسابقات ليگ برتر كشور با نتيجه دو بر يك به نفع استقلال پايان يافت.

ك/‪۲‬







تاریخ: 1389/8/23
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: