برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش خبرنگار مهر از گوانگجو/کرمی: این طلا عیدی به مردم ایران بود/ تکواندو بازهم مدال طلا می‌گیرد

کاپیتان تیم ملی تکواندو ایران، مدال طلای خود را به عنوان عیدی روز عید قربان به مردم ایران تقدیم کرد و گفت: ملی پوشان تکواندو ایران بازهم در پیکارهای گوانگجو موفق به کسب مدال طلا خواهند شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو، یوسف کرمی پس از دستیابی به مدال طلای مسابقات تکواندو بازی‌های آسیایی گفت: خیلی خوشحالم. این مدال متعلق به من نیست. برای همه مردم ایران است. من موفقیت‌های امروز تیم ملی تکواندو را به همه مردم ایران تبریک می گویم.

وی در ادامه افزود: شاید حریف من در دیدار نهایی وزن هفتم مسابقات تکواندو بازی‌های آسیایی اسم و رسم‌دار نبود اما حساسیت حضور در دیدار نهایی روی کار هر دوی ما تاثیر گذاشته بود و کارمان دشوار دنبال می‌شد.

کاپیتان تیم ملی تکواندو ایران خاطرنشان کرد: تیم ملی تکواندو ایران بازهم شانس رسیدن به مدال طلا را دارد. فرزاد عبداللهی، رضا نادریان، حسین تاجیک و محمد باقری معتمد هر کدام برای خود مدعی هستند. فرزاد عبداللهی فردا شانس زیادی برای رسیدن به مدال دارد. در وزن فرزاد تکواندوکاران کره‌ای حضور ندارند و همین مسئله شانس او را برای رسیدن به مدال افزایش می دهد.

کرمی با شکر خدا از بابت رسیدن به این موفقیت گفت: همه ما از بابت اینکه کاروان ایران با گذشت پنج روز از آغاز بازی‌های آسیایی به مدال طلا نرسیده بود، ناراحت بودیم. طی چند روز گذشته هر کسی با ما تماس می گرفت، عنوان می کرد، "شما (تکواندوکاران) کاری کنید و ایران را به مدال طلا برسانید".

وی تصریح کرد: خوشحالم که با دو طلای تکواندو، کاروان ورزشی ایران در جدول توزیع مدال‌ها صعود کرد. ما ثابت کردیم جای ایران در پایین جدول توزیع مدال‌ها نیست و نام ایران باید همیشه بالا باشد.


تاریخ: 1389/8/28
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: