برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سعيدلو در گوانگجو: روند كسب مدال ادامه خواهد داشت

جام جم آنلاين: معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني گفت: روند كسب مدال توسط ورزشكاران كشورمان در شانزدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي گوانگجو ادامه خواهد داشت.

به گزارش ايرنا، علي سعيدلو بعد از ظهر روز شنبه در شهر گوانگجو محل بازي‌هاي آسيايي خطاب به مردم ايران گفت: ورزشكاران كشورمان در روزهاي آينده نيز افتخار آفريني خواهند كرد.

وي ابراز اميدواري كردكه تعداد مدال‌ها در روزهاي آينده بيشتر شود چرا كه به عقيده وي توفيق ورزشكاران و تعداد مدال‌ها نشان مي‌دهد كه ورزش كشورمان توسعه يافته است.

سعيدلو افزود: ورزشكاران كشورمان در هفته نخست بازي‌هاي آسيايي مدال‌هاي رنگارنگ و باارزشي كسب كرده اند كه اين موفقيت حاصل تلاش همه مسوولان ورزش از جمله سازمان تربيت بدني، كميته ملي المپيك و فدراسيون‌ها است.

رئيس سازمان تربيت بدني در خصوص جايگاه ايران گفت: ما آرزو داريم كه درجايگاه بالاتري قرار بگيريم اما در شرايطي مي‌توانيم شرايط بهتري داشته باشيم كه وقت بيشتري بگذاريم و تلاش بيشتري بكنيم.

سعيدلو ابراز اميدواري كرد وضعيت كاروان ايران چه از نظر رنگ و چه از نظر تعداد مدال بهتر از دوره گذشته باشد.

وي در خصوص وضعيت آتي ورزش ايران در حوزه قهرماني گفت: همه تلاش خود را خواهيم كرد در رشته‌هايي كه مي‌توانيم در المپيك 2012 لندن شركت كنيم، حضور موثر درمسابقات بين‌المللي داشته باشيم تا بتوانيم سهميه‌هاي بيشتري بگيريم.

معاون رئيس‌جمهور بر اختصاص يك درصد از بودجه دستگاه‌ها به ورزش نيز اشاره كرد و بار ديگر خواستار تصويب اين قانون در مجلس شوراي اسلامي با توجه به درخشش كاروان ورزشي كشورمان شد.

وي افزود: در شروع دولت دهم براي ورزش ويژگي‌هاي خاصي قائل شده ا يم كه مهم‌ترين آن نگاه خاص به ورزش همگاني، ورزش بانوان و ورزش قهرماني بود.

به گفته سعيدلو، در يك سال و نيم گذشته، علاوه بر توفيقاتي كه در دولت نهم در حوزه ورزش بدست آمد، تلاش‌هاي زيادي شد و با برنامه ريزي‌هايي كه صورت گرفت امروز حاصل تلاش‌ها و نگرش مسوولان گذشته و فعلي به بار نشسته است.

وي با تقدير از ورزش بانوان اظهار كرد: اعزام بانوان ورزشكار به بازي‌هاي آسيايي سه برابر شده است و همانطور يكه ديديم سهم بانوان در كسب مدال در برخي از رشته‌ها بيشتر از آقايان بود.

سعيدلو افزود: اولين مدال تيراندازي ايران توسط بانوان بدست آمد و در ووشو نيز نخستين طلاي بانوان ايران در آسيا بدست آمد.

وي با بيان اين‌كه هفته اول بازي‌ها با درخشش بي نظير ورزشكاران مرد و زن كشورمان به اتمام رسيد، اظهار كرد: امروز 29 مدال در مجموع كسب شده است و بنظر مي‌رسد در رشته‌هايي از جمله كشتي، كاراته و كبدي كه در هفته جاري برگزار مي‌شود روند كسب مدال‌هاي رنگارنگ ادامه داشته باشد.

وي گفت: قطعا جايگاه ايران در آسيا نسبت به گذشته بهتر خواهد شد اما اين دليل نمي‌شود كه تلاش را كاهش دهيم چرا كه بايد بيشتر از گذشته كار كنيم.

سعيدلو در ادامه به تلاش و زحمات مديران ورزش كشور اشاره كرد و افزود: همه مسوولان در سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك تلاش كردند و همياري‌ها و همكاري‌ها به علاوه حمايت‌هاي دولت باعث شده است كه موفقيت‌هاي بيشتري داشته باشيم.

توجه ويژه به جوانان مستعد

رئيس سازمان تربيت بدني گفت: كشور ما بسيار بزرگ و داراي جواناني با استعدادهاي متنوع است، به همين منظور به دنبال توسعه رشته‌هاي ورزشي گوناگون هستيم تا در عرصه اسيا و جهان بتوانيم به نتايج مطلوبي برسيم.

سعيدلو گفت: امروز ورزش ايران متنوع شده است و تمامي رشته‌هاي حاضر در گوانگجو پيشرفت كرده اند و نبايد تنها براساس ميزان كسب مدال، رشته‌ها را با يكديگر مقايسه كرد.

وي افزود: در نظر داريم ورزش ايران را متنوع تر كنيم لذا بايد در قهرماني و همگاني بيش از پيش كار كنيم.

سعيدلو با اشاره به اين‌كه بايد از كشورهاي قدرتمند الگو برداري كرد، گفت: وقتي به رده سني قهرمانان ساير كشورها دقت مي‌كنيم، متوجه مي‌شويم كه آنها بسيار جوان هستند كه نشان مي‌دهد سن قهرماني از 16 سالگي شروع مي‌شود.

وي به نقش مهم دانش اموزان و دانشجويان در پيشرفت ورزش اشاره كرد و گفت: تلاش خواهيم كرد كه تعامل بيشتري با آموزش و پرورش و وزارت علوم داشته باشيم و در آموزشگاه‌ها ورزش فعال تر شود.

سعيدلو در ادامه افزود: قهرمانان فرداي ايران هم اكنون در مدارس سراسر كشور مشغول هستند كه بايد به سراغ آنها برويم و استعداد يابي كنيم.

وي افزود: تلاش مي‌كنيم در اين حوزه برنامه ريزي خوبي داشته باشيم تا جوانان با استعداد دبستاني و دبيرستاني را كشف نماييم و بر روي آنها سرمايه‌گذاري كنيم.

جوايز قهرمانان دو برابر شده است

رئيس سازمان تربيت بدني در خصوص جوايز قهرمانان آسيايي كشورمان گفت: با توجه به وضعيت بودجه ورزش كشور، آيين نامه ويژه‌اي نوشته شده است.

وي با بيان اين‌كه جوايز قهرمانان دو برابر شده است، گفت: مهم‌ترين تاثير اين آيين نامه يكسان سازي جوايز قهرمانان رشته‌هاي مختلف ورزشي است تا ديگر شاهد تبعيض در اهداء جوايز به قهرمانان ايران نباشيم.

سعيدلو افزود: تلاش مي‌كنيم در مراسمي در دهه مبارك فجر اين جوايز اهدا شود، البته برخي از ورزشكاران دوست دارند كه جوايز خود را سريع تر دريافت كنند كه شرايط براي آنها فراهم است تا ظرف دو هفته آينده پاداش‌ها به اين گروه از قهرمانان داده شود.

سعيدلو به اهداء مسكن به قهرمانان نيز اشاره كرد و گفت: در خصوص ورزش‌هاي تيمي شرايط متفاوت است،به طوريكه به آنان نصف جايزه انفرادي داده مي‌شود چرا كه تعداد ورزشكاران تيمي بسيار زياد است.

 براي جذب مربيان خوب خارجي محدوديتي نداريم

رئيس سازمان تربيت بدني افزود: تمام رشته‌ها نياز به زيرساخت دارند بنابراين ما بدنبال تهيه زيرساخت‌ها هستيم و از سويي تلاش مي‌كنيم منابع انساني مورد نياز را در اختيار ورزش كشور قرار دهيم و مديراني توانمند را در ورزش جذب كنيم.

وي گفت: ما مربيان خوبي در رشته‌هاي مختلف ورزشي داريم و اگر در اين ميان رشته‌اي نياز به مشاور يا مربي خارجي داشته باشد، در اين صورت تخصص نيز از كشورهاي خارجي وارد مي‌كنيم و تلاش مي‌كنيم در اين بين مربيان با استعداد خود را نيز آموزش دهيم چرا كه در حوزه قهرماني هيچ محدوديتي نداريم.

رئيس سازمان تربيت بدني در ادامه گفت: تعامل خوبي بين سازمان تربيت بدني و اعضاي هيات اجرايي كميته ملي المپيك برقرار شده است.

به گفته وي، همه مسوولان ورزشي ايران در گوانگجو طبق برنامه مشغول فعاليت هستند و هيچكس در در چين بيكار نيست.

حضوري فعال در مجامع بين‌المللي

سعيدلو در ادامه اين گفت و گو به حضور خود در نشست‌هاي مختلف در حاشيه برگزاي مسابقات رشته‌هاي ورزشي در گوانگ جو اشاره كرد وگفت: در جلسات مختلفي شركت كرده ايم و خواستار آن هستيم تا در مجامع بين الملي حضور فعالي داشته باشيم.

وي با بيان اين‌كه در اين خصوص با مسوولان كميته ملي المپيك و وزارت امور خارجه نيز گفتگو كرده است، افزود: بي گمان اين مهم به نفع ورزش ايران است كه در مجامع بين‌المللي حضوري فعال داشته باشيم.

تاریخ: 1389/9/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: