برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مدیر فنی تیم های ملی ووشو گفت: آزادپور در مسابقات جهانی 2009 کانادا نیز قهرمان شده بود و انگیزه و روحیه مناسبی برای موفقیت داشت.

سرویس ورزشی برنا – وحید جعفری
تیم ملی ووشو کشورمان با کسب سه مدال طلا و سه برنز از بازی های آسیای گوانگجو کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشت و این امیدواری را بوجود آورد که بعد از این ورزش ایران حساب ویژه ای روی این رشته -که پتانسیل کسب مدالهای رنگارنگ از میادین بین المللی را دارد- باز کند.
با بازگشت این تیم از گوانگجو مصاحبه ای با مدیر فنی تیم های ملی ووشو ترتیب دادیم.
در ذیل ماحصل گفت و گوی حسین اوجاقی با خبرنگار ورزشی برنا را می خوانید:

* در خصوص سطح بازی های آسیایی برایمان بگویید.
-بازی های آسیایی از حساسیت بالایی برخوردار بود، اما ما موفق شدیم سربلند از این میدان خارج شویم. این پیروزی حاصل تلاش های شبانه روزی فدراسیون و ورزشکاران بود. ما بازی های آسیایی را هدف و مبنای اصلی خود قرار داده بودیم، برای همین روی این رقابت ها تمرکز ویژه ای داشتیم و ورزشکارانی را راهی مسابقات جهانی و ... می کردیم که می خواستیم به گوانگجو  اعزام کنیم. 

* ووشو با اینکه در ایران نو پا است، اما خیلی زود توانست پله های پیشرفت را طی کند و به موفقیت برسد.
-از همان ابتدای ورود علی نژاد به راس فدراسیون ” ما آنالیز دقیقی از رقبای خود داشتیم به نحوی که توانستیم در اردوی چینی ها حاضر شده و از انتخابی آنها فیلمبرداری می کنیم، ضمن اینکه در انتخاب های خود اشتباهی مرتکب نشدیم. “ ووشو، این رشته تصمیم گرفت با جدیت برنامه های خود را دنبال کند. با کمک علی نژاد سالن اختصاصی در اختیار ووشو قرار گرفت و آکادمی ملی ووشو تاسیس شد که کمک فراوانی به پیشرفت این رشته کرد. 

* موفقیت در گوانگجو چطور به دست آمد؟
-ما آنالیز دقیقی از رقبای خود داشتیم به نحوی که توانستیم در اردوی چینی ها حاضر شده و از انتخابی آنها فیلمبرداری می کنیم، ضمن اینکه در انتخاب های خود اشتباهی مرتکب نشدیم. تمرینات خوب و منظمی را انجام دادیم. با آمادگی مطلوبی راهی گوانگجو شدیم و توانستیم موفقیت مناسبی را به دست بیاوریم. 

* خدیجه آزادپور اولین مدال طلا ووشو در بازی های آسیایی را کسب کرد تا بعد از 30 سال به عنوان بانوی طلایی ایران در این مسابقات معرفی شود.
-آزادپور در مسابقات جهانی 2009 کانادا نیز قهرمان شده بود و انگیزه و روحیه مناسبی برای موفقیت داشت. به اعتقاد من در مسابقاتی چون بازی های آسیایی و المپیک روحیه خوب و روانی قوی بیشترین تاثیر را در موفقیت و یا عدم موفقیت یک ورزشکار دارد و آزادپور که از روحیه مناسبی برخودار بود، توانست با تکیه بر این فاکتور صاحب مدال طلا شود.

* محمد محسن سیفی و حمیدرضا قلی پور هم دیگر طلایی های تیم ووشو بودند.
-هر دوی این ووشوکاران عالی کار کردند. سیفی در دیدار ما قبل فینال خود در برابر "بیمو لجیت سینگ" از هند بسیار باهوش عمل کرد و راهی فینال شد. او در فینال به زیبایی "کیم جون یول" از کره جنوبی را برد و قهرمان شد.
قلی پور هم مثل سیفی نمایش قابل قبولی داشت و توانست ” ما شناخت خوبی از داشته های خود داریم؛ اما برای اینکه توقع بی جا بوجود نیاید اشاره ای به آن نکردیم. در واقع نمی خواستیم در صورت بروز مشکلاتی احتمالی و عدم نتیجه گیری که امری طبیعی در ورزش قهرمانی است حواشی به سمت ووشو سرازیر شود، برای همین تصمیم گرفتیم به جای حرف و شعار، عمل کنیم. “ ارزش های خود را به همگان ثابت کند. 

* رییس فدراسیون در سوالی که قبل از اعزام به گوانگجو از او پرسیده بودند شانس ووشو برای موفقیت را این اندازه زیاد نمی دانست.
-ما شناخت خوبی از داشته های خود داریم؛ اما برای اینکه توقع بی جا بوجود نیاید اشاره ای به آن نکردیم. در واقع نمی خواستیم در صورت بروز مشکلاتی احتمالی و عدم نتیجه گیری که امری طبیعی در ورزش قهرمانی است حواشی به سمت ووشو سرازیر شود، برای همین تصمیم گرفتیم به جای حرف و شعار، عمل کنیم. 

* تیم اعزامی سه نشان برنز هم توسط الهه منصوریان، سجاد عباسی و احسان پیغمبری کسب کرد.
-منصوریان بر اثر یک اشتباه نتیجه را به نماینده ویتنام واگذار کرد. این در حالی است که می توانست با غلبه بر این حریف راهی فینال شده و بر کیفیت مدال خود بیافزاید. به هر حال این تجربه خوبی برای منصوریان بود تا در میادین بعدی بهتر عمل کرده و مدال های خوش رنگ تری کسب کند.
عباسی هم مبارزات خوبی از خود به نمایش گذاشت. ما از او راضی هستیم. عباسی در دیدار با نماینده چین تمام تلاش خود را کرد هر چند مغلوب او شد، اما نشان داد که با نهایت قدرت مبارزه کرده و کم فروسی نمی کند.
پیغمبری در بخش تالو صاحب مدال برنز شد تا تیم ایران در این بخش نیز مدال داشته باشد. او عملکرد مناسبی داشت.
در این بخش فرشاد عربی هم می توانست صاحب مدال نقره شود؛ اما لغزش کوچکی داشت که باعث شد تا دستش از مدال کوتاه بماند. ضمن اینکه جواد آقایی نیز با مصدومیت مواجه شد و داوران نگذاشتند به رقابت ادامه دهد وگرنه او نیز می توانست صاحب مدال شود. 

* از مربی چینی که کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته راضی هستید؟
-"وی ین دونگ" چینی مربی خوب و تکنیکی است. او از نظر اخلاقی هم در جایگاه والایی قرار دارد و توانسته کمک زیادی به پیشرفت ووشو کشورمان کند. ما از او راضی هستیم.

تاریخ: 1389/9/1
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: