برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بازگشت جباري و سيدصالحي، مصدوميت شريفان

تمرين تيم فوتبال استقلال عصر امروز در ورزشگاه نوبنياد برگزار شد.

تيم فوتبال استقلال تهران كه خود را براي ديدار روز يكشنبه آينده مقابل ملوان بندر انزلي آماده مي‌كند، از ساعت 15:30 زير نظر كادر فني به تمرين پرداخت.
تمرين امروز حواشي و اتفاقات زيادي را شامل مي‌شد كه مهمترين اين بازگشت سيدمهدي سيدصالحي پس از ماه‌ها به تمرين بود. مجتبي جباري نيز برگشت و به دويدن دور زمين پرداخت.
يكي ديگر از نكات جالب تمرين امروز، سرماخوردگي بيشتر بازيكنان بود كه آنها از اين مسئله رنج مي‌بردند.
وحيد طالب لو، آرش برهاني و فيليپ آلوز دسوزا سه بازيكني بودند كه پس از تزريق سرم، خود را به محل تمرين رساندند. حنيف عمران‌زاده ديگر بازيكني بود كه به دليل سرماخوردگي در تمرين شركت نكرد.
فرهاد مجيدي به دليل شركت در مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال آسيا حضور نداشت.
ايمان مبعلي به دليل مصدوميت تنها با لباس شخصي به محل تمرين آمد. وي در حالي كه كودكي را به همراه خود داشت، دقايقي با مظلومي صحبت كرد و سپس آبي پوشان را ترك كرد.

هواداران به دليل عيد سعيد غدير و عيد قربان كه هفته گذشته بود، گوسفندي را به محل تمرين آورده و آن را مقابل پاي بازيكنان و كادر فني قرباني كردند.
در حالي كه تعداد زيادي از بازيكنان حضور نداشتند، پرويز مظلومي آنها را به دو دسته تقسيم كرد و علاوه بر كارهاي كششي و تاكتيكي، براي آنها فوتبال درون تيمي را در نظر گرفت. پرويز مظلومي و بهتاش فريبا فوتبال يك گروه را زير نظر گرفتند و محمود فكري و حسين تراب پور با تعداد ديگري از بازيكنان كار كردند.
يكي از اتفاقات جالب روزهاي اخير استقلال، حضور دروازه‌بانان تستي و ناشناس در كارهاي گروهي اين تيم بود كه امروز نيز چنين مسئله‌اي رخ داد. دو دروازه‌بان ناشناس با حضور در تمرين خود را به كادر فني معرفي كردند؛ اما يكي از اين دو به دليل اضافه وزن شديد و در حالي كه به گواه حاضرين ورزش در نوبنياد جثه‌اش به ورزشكاران نمي‌خورد، پس از 40 دقيقه دويدن در دور زمين و صحبت با منصور پورحيدري تمرين را ترك كرد. اين در حاليست كه پرويز مظلومي روز گذشته با جدايي وحيد طالب‌لو از مخالفت كرد؛ ولي مشخص نيست چرا دروازه‌بانان آزمايشي به تمرين مي‌آيند.
تمرين تيم استقلال ساعت 17 به پايان رسيد و فردا در ورزشگاه نوبنياد پيگيري مي‌شود.

تاریخ: 1389/9/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: