برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش خبرنگار مهر از گوانگجو/طالبیان: در یک رشته اروپایی قهرمان شدم

قایقران ملی‌پوش کشورمان پس از قهرمانی در رقابت‌های کایاک تک نفره 1000 متر بازی‌های آسیایی گوانگجو گفت: قایقرانی کایاک یک رشته اروپایی است اما خوشحالم قهرمان این رشته در آسیا شدم.

احمدرضا طالبیان در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو ضمن تاکید بر اینکه مدال طلا وی نخستین مدال طلا رقابت‌های کایاک تک نفره 1000 متر در بازی‌های آسیایی است، اظهارداشت: خیلی خوشحالم، فقط از این بابت که نتیجه زحمات خودم را دیدم آنهم به بهترین شکل ممکن.

وی ضمن بیان اینکه رشته کایاک ورزش اروپایی است که در آسیا هم در حال گسترش است، تصریح کرد: مهم نیست که رشته ورزشی از آن کدام کشور باشد و ورزشکاران کدام کشور بیشترین سهم را در آن دارند، مهم این  است که ایرانیان می توانند درهر رشته‌ای موفق باشند.

ملی پوش قایقرانی کشورمان یادآور شد: البته در ورزش توانستن مهمتر از هر مسئله‌ای است. خوشحالم که امروز قهرمان رشته‌ای شدم که اروپایی است.

طالبیان تاکید کرد: این یک پله بود که از آن گذشتم اما هنوز به آخر راه نرسیده‌ام. پله‌های بعدی من مربوط به مسابقات قهرمانی جهان و در نهایت رسیدن به جمع سه نفر نخست است. باید تا آن زمان تمریناتم را به بهترین شکل ممکن ادامه دهم.


تاریخ: 1389/9/6
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: