برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مربي تيم كشتي فرنگي: كمتر كسي طلاي اوزان ‪ ۶۰‬و ‪ ۶۶‬كيلوگرم را پيش بيني مي‌كرد

ورزش. كشتي. خيرابادي
تهران - مربي تيم ملي كشتي فرنگي كشورمان در بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت:
پيش از آغاز پيكارهاي كشتي بازيهاي آسيايي كمتر كسي قهرماني نمايندگان اوزان ‪ ۶۰‬و ‪ ۶۶‬كيلوگرم را پيش بيني مي‌كرد.

به گزارش ايرنا؟ جمشيد خيرآبادي با بيان اين كه به جز محمد بنا ساير مربيان تيم ملي كشتي فرنگي تا قبل از كسب مدال طلاي وزن ‪ ۶۰‬كيلوگرم چندان اميدي به موفقيت در سبك وزن نداشتند به سايت فدراسيون كشتي گفت: تا قبل از كشتي‌هاي اميد نوروزي به دليل استرس خاصي كه بر كل مسابقات حاكم بود كمتر كسي فكر مي‌كرد ما بتوانيم در اوزان ‪ ۶۰‬و ‪ ۶۶‬كيلوگرم صاحب مدال طلا شويم.

مربي تيم ملي كشتي فرنگي اظهار كرد: بازيهاي آسيايي از حساسيت خاصي برخوردار است و ما تا پيش از پيكارهاي اميد نوروزي در وزن ‪ ۶۰‬كيلوگرم بسيار نگران بوديم و از همان كشتي اول، مسابقات را با استرس خاصي دنبال مي كرديم.

وي ادامه داد: پس از مدال طلاي نوروزي و سپس قهرماني سعيد عبدولي، همه ما روحيه بالايي گرفتيم و با انگيزه خاصي مسابقات را دنبال كرديم.

خيرآبادي با بيان اينكه كشتي فرنگي ايران به جايگاه خيركننده‌اي در جهان دست پيدا كرده گفت: به واقع اگر به جز طلاي اوزان ‪ ۸۴‬و ‪ ۹۶‬كيلوگرم، حق امير علي اكبري هم در وزن ‪ ۱۲۰‬كيلوگرم ضايع نمي‌شد، مي‌توانستيم با ‪۵‬ مدال طلاي بازيهاي آسيايي، ركورد بهتري را به ثبت برسانيم كه متاسفانه اينگونه نشد.

وي خاطر نشان كرد: پس از موفقيت‌هاي تيمي و انفرادي ورزشكاران در گوانگجو هر يك از فدراسيونها به مدال آوران خود جايزه مي‌دادند و حتي بازيكنان فوتبال هم براي هر بردشان ‪ ۲‬تا ‪ ۳‬ميليون تومان پاداش گرفتند در حالي كه وضعيت كشتي گيران اينگونه نبود.

وي در پايان تصريح كرد: به هر حال ما نيز اميدواريم مسولان سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك از اين پس از فدراسيون كشتي حمايت كنند تا كشتي گيران با انگيزه بيشتري در ميادين آتي حاضر شوند.








تاریخ: 1389/9/13
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: