ليگ برتر فوتبال؟ سومين شكست متوالي پرسپوليس با دايي
ورزش. فوتبال. ليگ برتر
قزوين - تيم مدعي پرسپوليس تهران سومين شكست پياپي خود در ليگ برتر فوتبال باشگاههاي كشور را با هدايت علي دايي تجربه كرد و با نتيجه ۳بر صفر مغلوب پيكان قزوين شد.
به گزارش روز شنبه ايرنا، پرسپوليس در ۳بازي اخير خود هشت گل دريافت كرده و تنها يك گل به ثمر رسانده است تا آمار نااميدكننده اي را از خود برجاي بگذارد.
شكست برابر تيم پيكان قزوين كه در جايگاه هفدهم جدول رده بندي قرار داشت، ششمين باخت پرسپوليس در پايان نيم فصل ليگ برتر محسوب ميشود.
ديدار تيمهاي پيكان قزوين و پرسپوليس تهران با قضاوت سعيد مظفري زاده و در حضور حدود ۶هزار تماشاگر ورزشگاه شهيد رجايي قزوين برگزار شد.
علي دايي و شاگردانش پس از شكست سنگين هفته گذشته خود برابر سپاهان در ديدار امروز با پيكان براي كسب ۳امتياز و بازگشت به جمع مدعيان پاي به ميدان گذاشتند، اما در پايان باز هم با شكست ديگري روبرو شدند.
از سوي ديگر بازيكنان تيم پيكان قزوين كه از زمان سرمربيگري حميد علي دوستي بازيهاي زيبا و روانتري را به نمايش ميگذارند با حمايت تماشاگران خودي براي كسب امتياز از اين بازي بسيار با انگيزه نشان دادند.
پيكان از ابتداي بازي حملات مختلفي را بر روي دروازه ميهمان نامدار خود انجام داد و در دقيقه ۱۵عليرضا عباس فرد مهاجم كهنه كار پيكان از اشتباه مدافعان پرسپوليس استفاده كرد و گل نخست اين ديدار را براي پيكان به ارمغان آورد.
اشتباه مدافعان پرسپوليس در اين ديدار بسيار پر تعداد بود و همين اشتباهات باعث شد تا ميثم رضاپور بازيكن اسبق تيم پرسپوليس در دقيقه ۲۷ گل دوم پيكان را به ثمر برساند.
در ادامه نيمه نخست بازيكنان پيكان حملات خود را ادامه دادند و در يك صحنه مشكوك سعيد مظفري زاده از اعلام پنالتي به سود ميزبان خودداري كرد.
پرسپوليسها نيز همچون بازيهاي چند هفته اخير خود برنامه تاكتيكي خاصي براي انجام حملات و پيروزي در اين بازي نداشتند.
علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از دريافت گل نخست اعتراض شديدي به كمك داور اين بازي و جلال مرادي ناظر داوري انجام داد.
در نيمه دوم علي دايي براي جبران نتيجه محمدنوري، اميرحسين فشنگچي و سعيد حلافي را به ميدان فرستاد، اما حملات بيبرنامه سرخ پوشان تهراني نتوانست دروازه پيكان را بازكند.
ابراهيم ميرزاپور سنگربان پيكان و الونگ لونگ مدافع كامروني اين تيم بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشته و بارها مهاجمان پرسپوليس را در رسيدن به گل ناكام گذاشتند.
در دقيقه ۹۰اين ديدار جهانگير عسگري مهاجم پيكان قروين با شوتي از راه دور يكي از زيباترين گلهاي فصل جاري ليگ برتر را به ثمر ساند.
تماشاگران پرسپوليس پس از دريافت گل سوم عليه بازيكنان تيم خود شعار سرداده و اشياء مختلفي را به داخل زمين پرتاب كردند.
پيكان با اين پيروزي ۱۷امتيازي شد و پرسپوليس تهران با همان ۲۷امتياز هفتههاي اخير به طور كامل از جمع مدعيان ليگ دهم خارج شد.
















