بازيهاي پاراآسيايي ؟۲۰۱۰ خسروي وفا: دولت دهم بار دولتهاي قبلي را در ورزش به دوش كشيد
ورزش. بازيهاي پاراآسيايي. گوانگجو. پاراآسيايي
تهران - رييس كميته ملي پارالمپيك، گفت: دولت دهم در توجه به ورزش و ساخت و سازهاي زير بنايي آن بار دولتهاي قبلي را به دوش كشيد و حتي دولتهاي آينده نيز نميتوانند به اين ميزان در اين مقوله اجتماعي فعاليت كنند.
محمود خسروي وفا روز پنجشنبه در مراسم ديدار ورزشكاران اعزامي به نخستين دوره بازيهاي پاراآسياي با رييس جمهوري ، با اشاره به اينكه ورزش را با مدال نبايد مقايسه كرد، افزود: ورزش ايران در چند سال گذشته از نظر بستر سازي پيشرفت زيادي داشته كه اين موضوع سالها براي قهرمان پروري و كسب عناوين جهاني به ورزش ايران كمك خواهد كرد.
وي خاطر نشان كرد: توجه دولت به ورزش به ويژه ورزش معلولان نيز در چند سال گذشته فراتر از انتظار بوده كه حضور رييس جمهوري در بازيهاي پاراالمپيك ۲۰۰۸پكن نيز ريشه اوليه اين كار بود.
رييس كميته ملي پارالمپيك، تصريح كرد: براي نخستين بار است كه كاروان اعزامي به مسابقات مهم برون مرزي ، قبل از سفر با رييس جمهوري ديدار مي كند و اين موضوع هم نشان از توجه دولت به ورزش معلولان دارد كه در روز جهاني معلولان با ورزشكاران اعزامي ديدار ميكند و هم انگيزه ورزشكاران را براي افتخار آفريني، دو چندان مينمايد.
وي يكسانسازي جواير مدال آوران ورزش معلولان را يكي ديگر از اقدامات دولت براي رشد و توسعه ورزش آنان دانست و گفت: تمامي اين كارها براي يك هدف كه افتخارآفريني براي ايران است، انجام ميشود.
رييس فدراسيون ورزشهاي جانبازان و معلولان در ادامه با اشاره به سخنان شهيد رجايي
اگر معلولان در پر قو بخوابند باز هم به اندازهاي كه آنان را در ميدان ورزش ببينم، خوشحال نميشوم گفت: امروز معلولان با بسترسازيهاي انجام شده از گنج خانهها بيرون ميآيند و در ميادين جهاني و بينالمللي براي ايران افتخار آفريني ميكنند.
وي تاكيد كرد: ورزش معلولان اين افتخار را دارد كه با تلاش دولت دهم در همه استانها از ورزشگاه اختصاصي بهره ببرد و من كمبودي براي رشد و توسعه ورزش جانبازان و معلولان احساس نميكنم كه از دكتر احمدي نژاد درخواست كنم وي با اشاره به هديه سي ميليون ريالي رييس سازمان تربيت بدني به ورزشكاران حاضر در اردوي وزنه برداري، گفت: بر اساس دستور رييس سازمان تربيت بدني اين هديه قبل از اعزام كاروان ورزشي ايران به تمامي ورزشكاران و مربيان اعزامي به گوانگجو داده خواهد شد كه جمع آن حدود ۶۰۰ميليون تومان ميشود.
خسروي وفا در پايان در خصوص تركيب كاروان اعزامي به نخستين دوره بازيهاي پاراآسياي ۲۰۱۰گوانگجو، گفت: كاروان ايران با نام محرم و با ۱۵۸ ورزشكار به كشور چين ميرود كه ۳۴ورزشكار زن، ۲۴جانباز دوران دفاع مقدس ، دو آزاده، ۴۰نابينا و كم بينا و ۵۸ورزشكار معلول در اين كاروان حضور دارند.
نخستين دوره بازيهاي پارااسيايي ۲۰۱۰گوانگجو ، از ۲۱آذرماه جاري با حضور بيش از سه هزار ورزشكار از ۴۱كشور آسيايي در ۱۹رشته ورزشي در چين برگزار ميشود و كاروان ورزشي ايران ۱۸آذر ماه راهي اين كشور خواهد شد .
















