ووشو جوانان جهان؟ هفت سانداكار ايران فردا به ميدان ميروند
ورزش. رزمي. ووشو
تهران - جوانان وشووي ايران در بخش ساندا (مبارزه) فردا و در دومين روز از مسابقات قهرماني جهان به ميدان ميروند.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا، دومين روز از سومين دوره رقابتهاي ووشوي جوانان جهان فردا /دوشنبه/ ۱۵آذرماه در سنگاپور برگزار خواهد شد و طي آن هفت سانداكار ايران مبارزات سختي را پيش روي خواهند داشت.
صبح دوشنبه و در وزن منهاي ۶۰كيلوگرم پسران، امين سهراب پور در اولين ديدار خود به مصاف نماينده فيليپين ميرود.
در وزن منهاي ۶۵كيلوگرم ميلاد قزل سفلو در اولين گام با نماينده بلاروس روبرو خواهد شد.
عصر دوشنبه و در وزن منهاي ۵۲كيلوگرم علي بختياري در مرحله يك چهارم نهايي به مصاف نماينده چين ميرود و در وزن منهاي ۶۰كيلوگرم نيز هژير رحماني با سانداكار چيني روبرو خواهد شد.
در بخش سانداي دختران و در وزن منهاي ۴۸كيلوگرم سونيا شاه محمدي در اولين ديدار با نماينده اندونزي رقابت ميكند و در وزن منهاي ۵۲كيلوگرم سوده عزتي با حريف سوئدي مبارزه خواهد داشت.
در وزن منهاي ۶۰كيلوگرم پرتوا دارابي به عنوان آخرين نماينده ايران با حريفي قدرتمند از چين روبرو ميشود.
















