نوروزي: براي پيكارهاي جهاني كشتي استانبول تركيه دورخيز كرده ام
ورزش. كشتي فرنگي. اميد نوروزي
تهران - قهرمان وزن ۶۰كيلوگرم مسابقههاي كشتي فرنگي بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰گوانگجو چين گفت كه براي شركت در پيكارهاي كشتي قهرماني سال ۲۰۱۱ جهان در شهر استانبول تركيه دورخيز كرده ام.
اميد نوروزي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : تصاحب مدال طلاي بازيهاي آسيايي گوانگجو ضمن بالاتر بردن روحيه من، ضريب اطمينان و اعتماد اعضاي كادر فني تيم ملي كشتي فرنگي ايران از جمله محمد بنا سرمربي اين تيم را نسبت به من بسيار افزايش داد.
وي خاطرنشان كرد : از سوي ديگر من نيز به خود اعتماد و اطمينان بيشتري پيدا كردم كه ميتوانم در پيكارهاي جهاني كشتي نيز به موفقيت و مدال دست پيدا كنم و اين باور در من به وجود آمد كه من چيزي از حريفان جهاني خود كه نيمي از آنها از قاره آسيا هستند، كمتر ندارم.
اين كشتي گير شيرازي ادامه داد: دو سال است كه عضو تيم ملي كشتي فرنگي بزرگسالان ايران در وزن ۶۰كيلوگرم هستم اما متاسفانه در اين دو سال نتوانستم در دو ميدان مهم و با اهميت پيكارهاي كشتي قهرماني جهان در سال هاي ۲۰۰۹و ۲۰۱۰در دانمارك و روسيه، با تصاحب مدال، سربلند بيرون آيم.
وي افزود: اگرچه مسابقههاي جهاني سال ۲۰۰۹در دانمارك، نخستين تجربه من در يك ميدان مهم و بزرگ بود اما در پيكارهاي جهاني سال ۲۰۱۰در روسيه مي توانستم صاحب مدال شوم.
اين كشتي گير كشورمان افزود : بعد از اين مسابقهها از نظر روحي دچار تزلزل شدم و خود را سرزنش ميكردم.
نوروزي گفت: براي شركت در بازيهاي آسيايي با اين كه روحيه خوبي نداشتم اما تلاش خود را مضاعف كردم و با صحبتها و راهنماييهاي سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي كشورمان، به خود آمدم و روحيه خود را بازيافتم و در نهايت توانستم با دست پر به وطن بازگردم.
دارنده مدال طلاي بازيهاي آسيايي گوانگجو ادامه داد: در ديدار فينال موفق شدم كشتي گير كره جنوبي كه من را در جريان مسابقههاي كشتي قهرماني جهان در روسيه شكست داده بود، مغلوب كنم و به مدال طلا دست يابم.
وي همچنين گفت : پيروزي مقابل كشتي گير كره جنوبي در ديدار نهايي باعث شد خود را بيشتر باور كنم و به اين حقيقت برسم كه توانايي تصاحب مدال مسابقههاي كشتي قهرماني جهان را نيز دارم.
وي گفت: از اينكه توانستم با كسب مدال طلاي بازيهاي آسيايي، تا حدودي زحمات سرمربي تيم كشتي را نسبت به خود جبران كنم، بسيار خوشحالم و هميشه در اين فكر بودم با كسب يك مدال طلا از يك رويداد مهم و با اهميت بين المللي بتوانم زحمات اين مربي بزرگ را تا حدودي جبران كنم.
وي افزود: محمد بنا از زماني كه در تيم كشتي فرنگي جوانان ايران بودم تا به امروز از من حمايت كرده است و من خود را مديون زحمات و تلاشهاي او مي دانم.
قهرمان بازيهاي آسيايي گوانگجو خاطرنشان كرد : با خاتمه بازيهاي آسيايي ، اكنون به پيكارهاي كشتي قهرماني سال ۲۰۱۱جهان در استانبول تركيه و تصاحب مدال از اين پيكارها فكر ميكنم.
















