سرمربي فوتبال راه آهن: تيم ما و سپاهان بازي زيبايي ارايه كردند
ورزش. فوتبال. ليگ برتر. سپاهان
اصفهان- سرمربي فوتبال راه آهن شهرري گفت: تيم ما و سپاهان امروز يك بازي با برنامه و زيبايي را به نمايش گذاشتند.
به گزارش ايرنا،مهدي تارتار روز پنجشنبه پس از تساوي تيم خود برابر سپاهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به فيزيك بازيكنان خود، فوتبالي شناور و بر روي زمين را ارايه كرديم و بخوبي ميدانستيم كه سپاهان فوتبالي مستقيم را به نمايش ميگذارد.
وي افزود: راه آهن فوتبال بسيار خوبي را در فولاد شهر اصفهان از خود نشان داد كه با كسب يك امتياز همراه شد.
تارتار در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه بازيكنان اين تيم در زمان مربيگري رسول كربكندي در تيم راه آهن با تمام توان بازي نميكردند، گفت:
بازيكنان راه آهن پول حلال به خانههاي خود ميبرند و اين مساله صحت ندارد سرمربي تيم راه آهن گفت: به توانايي اين تيم اطمينان داشتم و زماني كه شروع به كار كردم اين تيم در رتبه هجدهم جدول قرار داشت، اما در زمان حاضر با لطف خداوند به شرايط خوبي رسيده است.
وي با اشاره به مشكلات مالي اين تيم اظهار داشت: از مسوولان شركت راه آهن مي خواهم به كمك تيم بيايند زيرا امسال ميتواند يكي از بهترين سالهاي تيم فوتبال راه آهن در نتيجهگيري باشد.
تارتار درباره بازي دفاعي تيم خود در اين ديدار گفت: ما در اين ديدار دو بار از سپاهان پيش افتاديم و براي مهار مهاجمان سرعتي سپاهان بايد تدافعي كار ميكرديم.
وي درمورد بازي مجدد با سپاهان درجام حذفي خاطرنشان كرد:براي آن ديدار هيچ مشكلي نداريم اما به احتمال فراوان به چند بازيكن اصلي خود استراحت خواهم داد.
ديدار تيم فوتبال راه آهن شهرري برابر سپاهان اصفهان درچارچوب هفته هجدهم رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي كشور،عصر امروز با نتيجه دو بر دو در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به پايان رسيد.
















